Bütçe
1.600 TL

DevilTown

Uzman
Yer
istanbul
Logitech G PRO X2 Superstrike mouse almayı düşünüyorum ama mevcut mouse Pad'im bu mouse için çok klasik kalıyor sanırım. Klasse Classic 70x30 cm kullanıyorum, mevcut kullandığım mouse ise Logitech G102. CS2 oyuncusuyum, 1500 DPI ve 1 sens ile oynuyorum. Yeni mouse alırken mouse pad de alayım diyorum. Mouse pad için bütçem 1.600 TL.

Bunu kuponla 1.550 TL'ye alabiliyorum, tavsiye eder misiniz yoksa farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
QCK mantıklı değil artık. Ayrıca GPX 2'de coating sorunu var diye biliyorum. Fiyatını hak etmiyor. Mouse için bence ayrı konu açın yardımcı olalım.

Mouse pad olarak bunu öneririm. Eskiden kullanıyordum ve memnun kalmıştım.

Logitech G PRO X2 Superlight ile karıştırmış olabilir misiniz benim bahsettiğim Türkiye de satışa çıkalı daha birkaç gün oldu

Evet konu onaylanırken sanırım başlığı değiştirdiler çünkü öyle yazmamıştım

Onu da önermiyorum. MCU olarak bu fiyata göre rezalet bir model olan n52833 MCU kullanmış. Manyetik Switch olması ilgi çekici ama teknik özellik olarak sınıfta kalıyor.

Son düzenleme:
Onu da önermiyorum. MCU olarak rezalet bir model olan N52833 MCU kullanmış. Manyetik Switch olması ilgi çekici ama teknik özellik olarak sınıfta kalıyor.

Kafam karışmadı değil 🥲 sizin kadar detaylı ve kapsamlı anlamıyorum izlediğim çoğu inceleme videosunda yorumlar genel olarak çok olumluydu

Kafam karışmadı değil 🥲 sizin kadar detaylı ve kapsamlı anlamıyorum izlediğim çoğu inceleme videosunda yorumlar genel olarak çok olumluydu

Logitech'ten para alsam bende överim. Çoğu öven kişiler ya anlamayan ve teknik detaylara inmeyen kişiler ya da para alan kişiler oluyor. Çok daha kaliteli modeller var daha ucuza. Bu model asla o kadar parayı hak etmiyor.