1723734986708.webp

Hepsiburada'nın kendi sitesinde son düzenlemeden sonra böyle bir ibare bulunuyor. Ürün satıştaysa muhtemelen vergisi ve kargosu dahil bir şekilde satılıyordur ve ek bir ücret çıkmadan teslim alabilirsin. Arkadaşın belirttiği gibi Hepsiburada hesaplama ekranında ek vergisini göstermiyor.

Eki Görüntüle 74498

Hepsiburada'nın kendi sitesinde son düzenlemeden sonra böyle bir ibare bulunuyor. Ürün satıştaysa muhtemelen vergisi ve kargosu dahil bir şekilde satılıyordur ve ek bir ücret çıkmadan teslim alabilirsin. Arkadaşın belirttiği gibi Hepsiburada hesaplama ekranında ek vergisini göstermiyor.
Öyleyse olabilir. Ben yeni düzenlemeyi bilmiyordum.

Hocam yani ödeme sayfasındada sadece 1600 TL istiyor gümrüğe takılmaz demmi onu soruyorum ben para boşa gitmesin.
Hocam aynı şeyi 3. defa konuşuyoruz şu anda. Sitedeki ibarelere göre zaten gümrükte kalacak ürünler satışta bulunmuyor. Aynı zamanda Hepsiglobal üzerinden alışveriş yaparken sepete atılan fiyatın yanında ekstra bir ücret çıkmadan ürünler teslim alınıyor (gümrüklemeyi adınıza onlar yapıyor). Son düzenlemeden sonra işler değiştiyse bilemeyiz, Hepsiburada'nın kendi canlı desteğine sorarak veya Twitter gibi kanallar üzerinden iletişime geçerek sorunuzun cevabını net bir şekilde kendilerinden alabilirsiniz.

Hocam aynı şeyi 3. defa konuşuyoruz şu anda. Sitedeki ibarelere göre zaten gümrükte kalacak ürünler satışta bulunmuyor. Aynı zamanda hepsiglobal üzerinden alışveriş yaparken sepete atılan fiyatın yanında ekstra bir ücret çıkmadan ürünler teslim alınıyor (gümrüklemeyi adınıza onlar yapıyor). Son düzenlemeden sonra işler değiştiyse bilemeyiz, Hepsiburada'nın kendi canlı desteğine sorarak veya Twitter gibi kanallar üzerinden iletişime geçerek sorunuzun cevabını net bir şekilde kendilerinden alabilirsiniz.

Hocam Hepsiburada'da 3000 TL'lik yurt dışı ürünlerde var onlar nasıl satışda o zaman üründen yüksek vergimi var?

Hocam Hepsiburada'da 3000 TL'lik yurt dışı ürünlerde var onlar nasıl satışda o zaman üründen yüksek vergimi var?
Vergisi hesaplanmış şekilde satışta olabilir. Satıcı ürünü satarken yazdığı fiyata göre Hepsiburada gümrük vergisini ve kargo bedelini hesaplayıp alıcıya o şekilde gösteriyor olabilir.