Eagles 58
Üstün
Şu araba kadar underrated olan bir araba görmedim. Keşke daha fazla bilinseydi.
Kronik sorunları var, D segment olmasına rağmen bağımsız süspansiyon yok, Megane benzerliği derken birçok eksisi var normal ama öyle olması.
Şu araba kadar underrated olan bir araba görmedim. Keşke daha fazla bilinseydi.
Süspansiyon açığını 4 Control ile kapatıyor ama tasarım çok benziyor o doğru.Kronik sorunları var, D segment olmasına rağmen bağımsız süspansiyon yok, Megane benzerliği derken birçok eksisi var normal ama öyle olması.![]()
Süspansiyon açığını 4 Control ile kapatıyor ama tasarım çok benziyor o doğru.
Uzun ve detaylı cevap için teşekkür ederim. Şuan tamamen Merso ve Civic 1.5 VTEC Executive Plus arasında gidiyorum.Sen zaten çok güzel modeller gözüne kestirmişsin. Ekstrem bir şey önermeye pek gerek yok. Civic ile yola devam edebilirsin. Araba yenilerken en önemlisi aslında yaşı. Civic bu kriterlere uyuyor. Ve sorunsuz motor ve şanzıman var üzerinde. İçi geniş, piyasası çok hızlı, çok tutuluyor. Bağımsız süspansiyonu konforlu. Yol tutuş gayet iyi. Golf'ten sonra bir tek yalıtım seni memnun etmeyebilir. CVT şanzıman aşırı keyifli değildir ama sağlamdır. Sadece aşırı sert kalkışlardan uzak dur, zincir problemi yaşatabilir sert kalkışlar.
Mercedes serisinde C180 tavsiye ederim. En sorunsuz motor. C200D dizel motoru sorunlu, tavsiye etmiyorum. Ama benim bunlar arasından tercihim, tecrübelerime dayanarak Civic olurdu. O fiyat aralığında güzel SUV modelleri de var, istersen tavsiye edelim.
4Control her talismanda olmuyor, dönüş açısı ve bir miktar yol tutuş arttırıyor. Araba yine de kendi segmentine göre sert ve konforu düşük. Sırf torsiyon olduğu için almayan çok. % 100 bağımsız süspansiyon rahatlığı var diyemeyiz 4Control'de.
Uzun ve detaylı cevap için teşekkür ederim. Şu an tamamen merso ve Civic 1.5 VTEC executive Plus arasında gidiyorum.
Bir yanda sorunsuzluk ve 182 HP motoruyla Honda sorunsuz. Diğer yansa yıldız.
Ancak Civic'i geçiş aracı olarak kullanıp, para biriktirip daha sonra 2021 üzeri bir C bakabilirim.
Açık konuşmak gerekirse, Peugeot'un puretech motoru uzun ömürlü değil ve marka algısını sevmiyorum.
Küçümsemek için değil ama Talisman'ı bedava verseler ertesi gün satıp değiştiririm.
Civic almak bütçeme de daha iyi geleceğinden Civic'te karar kıldım sanırım. Boyasız, düşük km ve 2-3 yaşında araç sonuçta.
Gelirim de alırı üst düzey olmadığı için masrafsızlık da önemli tabii.
Aynen öyle hocam. Bir de zaten ülkede piyasası her daim var ve değerini yitirmiyor.Geçiş aracı olarak, uzun vade olarak sorunsuz kullanırsın Civic modelini
Aynen öyle hocam. Bir de zaten ülkede piyasası her daim var ve değerini yitirmiyor.
Hatasız ve boyasız çok fazla Executive+ Civic var. 1.770.000 yazana 1.690.000 teklif edeceğim. Sonuçta serbest piyasa ve şişik fiyatlar hocam. Bundan 2 hafta önce 1.650.000 TL yazılan 1.4 TSI R Line Passat'ı arkadaşım 1.520.000 TL ye aldım. Görmesem anlatsa inanmazdım bu pazarlığa.Civic bizim piyasada çeyrek altın diye tabir ettiğimiz, peynir ekmek gibi dediğimiz modellerden. İyi bir expertize sokman yeterli. Piyasa durgun, kıran kırana pazarlık yapın. Fiyatlarda şişirme de mevcut.
Hatasız ve boyasız çok fazla executive+ Civic var. 1.770.000 yazana 1.690.000 teklif edeceğim. Sonuçta serbest piyasa ve şişik fiyatlar hocam. Bundan 2 hafta önce 1.650.000 TL yazılan 1.4 TSI r line Passat'ı arkadaşım 1.520. 000 TL'ye aldım. Görmesem anlatsa inanmazdım bu pazarlığa.