Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.700 TL
user44 5
Uzman
Sessiz ve klavye düzeni en az %75 olan klavye arıyorum. Oyun için kullanacağım.
Bu bütçede sessiz bulamazsınız hocam. %75 boy için de biraz esnetmeniz gerekiyor. En uygun ve alınabilir bunları buldum.
Havit Gamenote KB884L RGB Mekanik Brown Switch Türkçe Klavye Beyaz - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Havit Gamenote KB884L RGB Mekanik Brown Switch Türkçe Klavye Beyaz - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
n11.com
Son düzenleyen: Moderatör:
emirhann 2
Çalışkan
Sesin önemli olmadığı durumda farklı ürünler önerebilir misin?Bu bütçede sessiz bulamazsınız hocam. %75 boy için de biraz esnetmeniz gerekiyor. En uygun ve alınabilir bunları buldum.
Havit Gamenote KB884L RGB Mekanik Brown Switch Türkçe Klavye Beyaz - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Havit Gamenote KB884L RGB Mekanik Brown Switch Türkçe Klavye Beyaz - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
DevAgonYa 1
Uzman
Sesin önemli olmadığı durumda farklı ürünler önerebilir misin?
Sessiz istiyorsan membrane klavye bakabilirsin.
Kablolu olur diyorsan ben ASUS TUF gaming K1 kullanıyordum rahat ve güzel bir klavye.
user44 5
Uzman
Bu bütçede bunlar var. Daha yukarı çıkacaksanız fiyat olarak öneri yaparım.Sesin önemli olmadığı durumda farklı ürünler önerebilir misin?
emirhann 2
Çalışkan
Red switch gibi.Sessiz dediğin ne kadar sessiz? Sıfır ses mi yoksa red Switch tarzı mı?
Buna bakabilirsin. Elimde olan bir klavye. Ses testini alta bıraktım.
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.