Bütçe
1.700 TL

KekBekçisi 1

Çalışkan
Kulak üstü çok terlettiği için alıyorum. Sadece bilgisayarda kullanacağım. Şarkı dinliyorum, arkadaşlarla konuşuyorum, ekip oyunları oynuyorum. FPS oyunları oynamıyorum. Mikrofonunu asla kullanmayacağım; harici mikrofonum var. Vermek istediğim para 1.700 TL. Eğer çok fark edecekse 3.000 de olur; bu yüzden her bütçeye göre önerebilirsiniz.

İki bütçe arasında çok fark olur evet. Önerim cadenza ii olur. Klean sv de iyi bir seçenek, teknik başarımı cadenzadan daha iyi (az farkla) ancak benim kulağıma cadenza ii daha müzikal geliyor.

Eğer bassları iyi olsun vokaller yani upper midrange de üzmeyecek kalitede olsun yeter diyorsan red lion öneririm. Ancak dediğim gibi fark bariz birisi 20 diğeri 50 dolarlık kulaklık sonuçta

Satışını yapan hiçbir yer bulamadım.
Sadece şurada buldum ama renk seçeneği yok: Kefine Klean | Sipariş Vakti
Anlamadım red lion sadece bir renk çeşiti değil mi? Ayrı bir model gibi bahsetmişsin
Tangzu Wan'er yeterli olur sanırım.
Type C versiyonu mu 3.5 mm versiyonu mu? Renkleri kalitesini değiştiriyor mu?

Satışını yapan hiçbir yer bulamadım.

Sadece şurada buldum ama renk seçeneği yok: Kefine Klean | Sipariş Vakti

Anlamadım red lion sadece bir renk çeşiti değil mi? Ayrı bir model gibi bahsetmişsin

Type C versiyonu mu 3.5 mm versiyonu mu? Renkleri kalitesini değiştiriyor mu?
Cad 2 stoklari bitmis evet.

Red lion sadece renk cesidi degil. Tuning farkli, diger renklerine gore daha basarili ve ayrica daha dolu bir kutu icerigine sahip.

Type c veya 3.5mm kullanim senaryona gore degisir. Red lion alacaksan 3.5mm oneririm cunku kablosu cok guzel :) O kabloyu ucuz bir daca mahkum etmeyin

Cad 2 stoklari bitmis evet.

Red lion sadece renk cesidi degil. Tuning farkli, diger renklerine gore daha basarili ve ayrica daha dolu bir kutu icerigine sahip.

Type c veya 3.5mm kullanim senaryona gore degisir. Red lion alacaksan 3.5mm oneririm cunku kablosu cok guzel :) O kabloyu ucuz bir daca mahkum etmeyin
XM4'ten geçeceğim için red lion'un ses kalitesi olarak yeterli olacağına ikna olamadım fazla ucuz geldi yanlış mı düşünüyorum? Klean önerin daha mantıklı geldi ama dediğim gibi SV modeli mi diğer modeli mi ve type c mi 3.5 mm mi onun seçiminde yardım lazım

XM4'ten geçeceğim için red lion'un ses kalitesi olarak yeterli olacağına ikna olamadım fazla ucuz geldi yanlış mı düşünüyorum? Klean önerin daha mantıklı geldi ama dediğim gibi SV modeli mi diğer modeli mi ve type c mi 3.5 mm mi onun seçiminde yardım lazım
Kesinlike SV. Dac alirim diyorsan 3.5mm tabii ki. Dac almak istemiyorum diyorsan type c.

Dac alıp almamam gerektiğini bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok. Bilgisyarımda type c girişi yok kullanımım da ilk başta anlattığım gibi, ekstra bilmen gereken bir şey varsa sor
Type c den usb a ya cevirirsin o cok basit bir donusturucuyle gerceklesiyor. Klean SV nin type versiyonu icinde dacla geliyor zaten. 3.5mm alirsan bir dac gerekecek. SV deki dac fena degil. Yine de 100% performansini istiyorsan harici dac alman gerekiyor. Farki duyabilir misin duyamaz misin o senin kulaklarina bagli.

Type c den usb a ya cevirirsin o cok basit bir donusturucuyle gerceklesiyor. Klean SV nin type versiyonu icinde dacla geliyor zaten. 3.5mm alirsan bir dac gerekecek. SV deki dac fena degil. Yine de 100% performansini istiyorsan harici dac alman gerekiyor. Farki duyabilir misin duyamaz misin o senin kulaklarina bagli.
1787480885259.webp

Böyle alıyorum doğru mudur?

1787480976111.webp

Pardon type c seçecektim dimi