Trina 88
Uzman
Evet harici dac almak istemiyorsan type c seç
Evet harici dac almak istemiyorsan type c seç
Hocam ben 3.5mm alıp yanına NK1 almıştım isterseniz sizde öyle yapın. Yarın muhtemelen şubeden teslim alacağım kulaklığı. Aldığımda deneyimimi de paylaşırım.
Ben kulaklığı bilgisayara nasıl bağlayacağımı gram anlamadım arkadaşlar. Sen 3.5mm alıp type c'ye dönüştürmüşsün ee pcde type c girişi yok takamayacaksın? Diğer arkadaş da type c al 3.5 mm'ye çevir diyor yani beynim yandıHocam ben 3.5mm alıp yanına NK1 almıştım isterseniz sizde öyle yapın. Yarın muhtemelen şubeden teslim alacağım kulaklığı. Aldığımda deneyimimi de paylaşırım.
Ben mobilde kullanacağım. Type-c modeli DAC alıp kullanmaya göre daha kötü bir performansa sahip diye biliyorum.Ben kulaklığı bilgisayara nasıl bağlayacağımı gram anlamadım arkadaşlar. Sen 3.5mm alıp type c'ye dönüştürmüşsün ee pcde type c girişi yok takamayacaksın? Diğer arkadaş da type c al 3.5 mm'ye çevir diyor yani beynim yandı
Type c al 3.5mmye dönüştür diyen olmadı ya. Type c alıp type a dönüştürücü alacaksın bu kadar basit. Alfais var 50 liraya iş görüyor.Ben kulaklığı bilgisayara nasıl bağlayacağımı gram anlamadım arkadaşlar. Sen 3.5mm alıp type c'ye dönüştürmüşsün ee pcde type c girişi yok takamayacaksın? Diğer arkadaş da type c al 3.5 mm'ye çevir diyor yani beynim yandı
Anladım sağ olunType c al 3.5mmye dönüştür diyen olmadı ya. Type c alıp type a dönüştürücü alacaksın bu kadar basit. Alfais var 50 liraya iş görüyor.
Güle güle kullan, pişman olmayacağına eminim.