Arkadaşımdan 1.500-1.700 civarına 0(garantisi yok) Logitech Superlight 1 almak mı yoksa, ATK Dragonfly A9, vxe R1 gibi fareleri mi önerirsiniz? (Logitech de tek çekingen olduğum yer scroll kronik sorunu var diyorlar). Rust, CS2 gibi oyunlar oynuyorum. Eski farem Bloody X5 Max'di elime tam oturuyordu elim büyük.
Ben arkadaşla ticaret yapılmasına pek sıcak bakmıyorum, o yüzden A9 Plus öneririm. Kendim de kullanıyorum, daha çok olmadı ama sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlarım.
Ben arkadaşla ticaret yapılmasına pek sıcak bakmıyorum, o yüzden A9 Plus öneririm. Kendim de kullanıyorum, daha çok olmadı ama sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlarım.
İç bileşenleri farklı, kasa aynı. Düz A9 modelinde kaplama yok, A9 Plus modelinde kaplama var ve bataryası daha büyük, A9 Pro modelinde aynı şekilde kaplama var ama bataryası Plus modeline göre daha düşük, switchleri bir tık daha iyi ve kablosuz 8kHz destekliyor. Plus ve Pro modelinin sensörleri aynı, düz A9 modelinin sensörü bir tık düşük. MCU olarak A9 ve A9 Plus aynı, Pro biraz daha iyi.
İç bileşenleri farklı, kasa aynı. Düz A9 modelinde kaplama yok, A9 Plus modelinde kaplama var ve bataryası daha büyük, A9 Pro modelinde aynı şekilde kaplama var ama bataryası Plus modeline göre daha düşük, switchleri bir tık daha iyi ve kablosuz 8KHz destekliyor. Plus ve Pro modelinin sensörleri aynı, düz A9 modelinin sensörü bir tık düşük. Mcu olarak A9 ve A9 Plus aynı, Pro biraz daha iyi.
Net bir şey diyemem hocam Superlight 1 hakkında çok bilgim yok. HERO sensörü olduğunu biliyorum, baktım 400 IPS tarama hızı ve 88G hızlanma verisi sunmuş Logitech. A9 Plus ve Pro modellerini kullandığı PAW3395 sensörde 650IPS, 50G özellikleri var kağıt üstünde. Malzeme kalitesi olarak -deneyimlemedim ama- Logitech öndedir. Ayrıca Logitech'in bataryası kaç mAh bulamadım, hep batarya değiştirmeyle ilgili şeyler çıkıyor. Superlight 2 bataryası 290mAh, A9 Plus 800mAh bataryaya sahip. Sensör verimliliği vs. işin içine giriyor ama aradaki fark yine de büyük.
Net bir şey diyemem hocam Superlight 1 hakkında çok bilgim yok. Hero sensörü olduğunu biliyorum, baktım 400 IPS tarama hızı ve 88g hızlanma verisi sunmuş Logitech. A9 Plus ve Pro modellerini kullandığı PAW3395 sensörde 650IPS, 50G özellikleri var kağıt üstünde. Malzeme kalitesi olarak -deneyimlemedim ama- Logitech öndedir. Ayrıca Logitech'in bataryası kaç mAh bulamadım, hep batarya değiştirmeyle ilgili şeyler çıkıyor. Superlight 2 bataryası 290mAh, A9 Plus 800mAh bataryaya sahip. Sensör verimliliği vs. işin içine giriyor ama aradaki fark yine de büyük.