Anlamanız muhtemelen mümkün değil.1K ile 8K arasında gerçekten aşırı bir fark var mı sizce.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500-1.700 TL
Yok. Tamamen göz boyama.1K ile 8K arasında gerçekten aşırı bir fark var mı sizce.
Leviodas
Yetkin
Bende öyle düşünüyorum arkadaşımda Ninjutso vardı evine gidip 1K ile 8K yı karşılaştıracağım.
Ben Scyrox V8 kullanıyorum. 8kHz kullanabiliyorum. Ben 1kHz ile 8kHz arasında akıcılık olarak hiç ama hiç fark görmedim. Gecikme olarak ise biraz fark hissettim diyebilirim (Belki bana öyle gelmiştir bilemiyorum.). Ben 4kHz'de kullanıyorum. Hem 8kHz ile arasında hiç fark görmedim, hemde 8kHz çok şarj yiyor.
@Leviodas
@Leviodas
Leviodas
Yetkin
Ben scyrox V8 kullanıyorum. 8KHz kullanabiliyorum. Ben 1KHz ile 8KHz arasında akıcılık olarak hiç ama hiç fark görmedim. Gecikme olarak ise biraz fark hissettim diyebilirim (belki bana öyle gelmiştir bilemiyorum.). Ben 4KHz'de kullanıyorum. Hem 8KHz ile arasında hiç fark görmedim, hem de 8KHz çok şarj yiyor.
@Leviodas
O zaman 1KHz'den devam ederim sanırım.
AlbertoTigre
Becerikli
Ben mouse yönünden hep talihsiz oldum kullandığım markalarda logitech ve razerdı. İki mouseta da sağ click çift veya çoklu tıklaması ve orta scrollunun bozulmasını yaşadım. Benden tavsiye uzun süre idare edebilecek bir mouse markalarını tavsiyelerini incelemen çünkü 2-3 sene içerisinde elinde kalıcak bir mousea yatırım yapman bu devirde gereksiz.Arkadaşımdan 1.500-1.700 civarına 0(garantisi yok) Logitech Superlight 1 almak mı yoksa, ATK Dragonfly A9, vxe R1 gibi fareleri mi önerirsiniz? (Logitech de tek çekingen olduğum yer scroll kronik sorunu var diyorlar). Rust, CS2 gibi oyunlar oynuyorum. Eski farem Bloody X5 Max'di elime tam oturuyordu elim büyük.