Bütçe
1.700 TL
Makaleler
14
Yer
İstanbul
ANC ortalama olsa da olur, fazla önemli değil ama kötü de olmasın. Bassların sönük olmasını istemem, ses kalitesi olarak çok da uçuk bir şey beklemiyorum. Günlük 2 saat ortalama bir müzik deneyimi sunması yeterli.

Bütçe 1.700 TL, biraz daha artabilir; ama artmaması tercihimdir. iPhone cihaz kullanıyorum. @Simon

Teşekkürler.

@Simon, bütçeyi 600 TL artırmaya değer mi? C30 ile çok fark var mı arasında? İkinci ele de açığım bu arada.
Değer. CMF'in çıkardığı tüm kulak içi kulaklıklardan daha iyi ANC'ye sahip. İkinci elde Beats kulaklıklara bakabilirsin. Apple ekosistemiyle uyumlu olur. Fiyatları düşük oluyor. Önereceğim modeller. Powerbeats Fit, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds+. Android için alınmaz bu üç kulaklıkta ancak iOS için iyi TWS'ler.

Değer. CMF'in çıkardığı tüm kulak içi kulaklıklardan daha iyi ANC'ye sahip. İkinci elde Beats kulaklıklara bakabilirsin. Apple ekosistemiyle uyumlu olur. Fiyatları düşük oluyor. Önereceğim modeller. Powerbeats Fit, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds+. Android için alınmaz bu üç kulaklıkta ancak iOS için iyi TWS'ler.
Hocam Beats’ler epey pahalı. İkinci elde de uyguna bulamadım. İki sorum var:
Bu kulaklıkların orijinal olduğunu nasıl anlarım?
Farklı bir marka model önerecek olsan ikinci el, hangileri olurdu?

Hocam Beats’ler epey pahalı. İkinci elde de uyguna bulamadım. İki sorum var:
Bu kulaklıkların orijinal olduğunu nasıl anlarım?
Farklı bir marka model önerecek olsan ikinci el, hangileri olurdu?
Beats'lerin orijinal olduğunu kulaklığa firmware güncellemesi atarak anlarsın. AirPods'lardaki gibi. Farklı marka önerisi olarak Sony öneririm. WF-1000XM4 olabilir örneğin ancak bataryası üzebilir eski olduğu için fakat ANC ve ses kalitesi olarak iyidir.

Beats'lerin orijinal olduğunu kulaklığa firmware güncellemesi atarak anlarsın. AirPods'lardaki gibi. Farklı marka önerisi olarak Sony öneririm. WF-1000XM4 olabilir örneğin ancak bataryası üzebilir eski olduğu için fakat ANC ve ses kalitesi olarak iyidir.
CMF Buds 2 nasıl olur peki?