- Makaleler
- 23
Ben olsam P31i alırdım. ANC, ses, bass iyi. Anker, bass işini iyi yapıyor zaten.Yani epey kararsız kaldım. Eski bir model de almak istemiyorum açıkçası.
Ben olsam P31i alırdım. ANC, ses, bass iyi. Anker, bass işini iyi yapıyor zaten.Yani epey kararsız kaldım. Eski bir model de almak istemiyorum açıkçası.
Bu modeli ikinci elde kovalayayım o zaman. Alternatifi var mı peki?Ben olsam P31i alırdım. ANC, ses, bass iyi. Anker, bass işini iyi yapıyor zaten.
R60i NC var. Sadece ismi farklı. Ancak daha piyasası oturmamış bir TWS. Sıfıra yakın bir fiyat giriyorlar genelde ikinci el piyasasında.Bu modeli ikinci elde kovalayayım o zaman. Alternatifi var mı peki?
Liberty 3 Pro nasıl olur? Ya da P40İ? Liberty 4NC falan da var 2200 civarına.R60i NC var. Sadece ismi farklı. Ancak daha piyasası oturmamış bir TWS. Sıfıra yakın bir fiyat giriyorlar genelde ikinci el piyasasında.
P40i iyi. Bu üçünden en uzun süre götürecek TWS.Liberty 3 Pro nasıl olur? Ya da P40İ? Liberty 4NC falan da var 2200 civarına.
2.000’e falan dolu ilan. Bass performansı da iyiyse alırım.
Anker'in kulaklıkları zaten preset olarak bass'ı öne çıkaran bir ses imzasıyla geliyor. Performansı iyi. Ancak ikinci el alacaksan garantisi devam eden bir ürün almalısın. Her ihtimale karşı.2.000’e falan dolu ilan. Bass performansı da iyiyse alırım.
KFG tam ürün var 3 tane falan 2.000 civarına. Birisi 1.700 hatta. Amazon iadesi gelince direkt alacağım.Anker'in kulaklıkları zaten preset olarak bass'ı öne çıkaran bir ses imzasıyla geliyor. Performansı iyi. Ancak ikinci el alacaksan garantisi devam eden bir ürün almalısın. Her ihtimale karşı.
ANC'de fark yaşamak istiyorsan P41i modeli de iyidir. Veya amiral gemisi istersen Liberty 5. Daha uygun olsun dersen 4NC tam bir AirPods katilidir.KFG tam ürün var 3 tane falan 2.000 civarına. Birisi 1.700 hatta. Amazon iadesi gelince direkt alacağım.
Soundpeats Q3 Pro’dan sonra nasıl olur? ANC epey kötü idi. Bunun yanında da 2 kere değişim olmasına rağmen sağ kulaklık bozuldu ikisinde de.