Detaylar
Kim cevapladı?Sataandagi
Becerikli
Küçük olarak %60 ya da TKL klavyeler mi istiyorsunuz?Yeni klavye alacağım. Bütçem de bu kadar. Yani küçük olursa bir de red switch olursa iyi olur.
Küçük olması opsiyonel ama kesinlikle blue switch harici olmalı.
Bütçe biraz daha artar mı?
200 lira civarı aşabilirseniz Aula F87 bakabilirsiniz.
Biraz daha çıkabilirseniz VGN V87 de alınabilir. İyzico ve Parolapara indieimleriyle daha ucuza getirebilirsiniz.
İki modelin de switchleri güzel ve sessiz.
200 lira civarı aşabilirseniz Aula F87 bakabilirsiniz.
Biraz daha çıkabilirseniz VGN V87 de alınabilir. İyzico ve Parolapara indieimleriyle daha ucuza getirebilirsiniz.
İki modelin de switchleri güzel ve sessiz.
Yerinde olsam fonksiyon tuşları olan bir klavye alırdım. Klavye olarak %60'ı da deneyimledim ve kısayolları ile uğraşmak tamamen kanser.
Farklı modelleri de var. Ama aralarındaki farkı anlayamadım. Sinerji sitedeki açıklamalar ve listeleme rezalet seviyede.
Farklı modelleri de var. Ama aralarındaki farkı anlayamadım. Sinerji sitedeki açıklamalar ve listeleme rezalet seviyede.
Sataandagi
Becerikli
Aula F87 veya VGN V87 bakabilirsiniz ama bütçenizi birazcık aşıyor.
balerion
Uzman
yanii evetKüçük olarak %60 ya da TKL klavyeler mi istiyorsunuz?
bu klavyeler iyimidir hocamYerinde olsam fonksiyon tuşları olan bir klavye alırdım. Klavye olarak %60'ı da deneyimledim ve kısayolları ile uğraşmak tamamen kanser.
biraz çıkabilirim belki aslında bunları 2.eldede bulurudumda uyguna güven olmaz ya yada olur mu?Aula F87 veya VGN V87 bakabilirsiniz ama bütçenizi birazcık aşıyor.
ornata nasıl
Son düzenleme:
V3'ten bahsediyorsun sanırım. Çöp.
Ninja in Pyjama
Üstün