Hasveraq

Uzman
1769350118696.webp

Bütçem en fazla 1800 TL. Bu fiyat bandında bunu bulabildim. Bu fiyata değer mi ya da bu fiyatta daha iyileri var mı? Tasarım olarak bunu gibi sade tasarımları daha çok beğeniyorum.

Eki Görüntüle 221096

Bütçem en fazla 1800 TL. Bu fiyat bandında bunu bulabildim. Bu fiyata değer mi ya da bu fiyatta daha iyileri var mı? Tasarım olarak bunu gibi sade tasarımları daha çok beğeniyorum.

Hocam bunu önerebilirim PAW 3370 ve Nordic 52840 mcu su var. Sade bir tasarım seviyorsanız bunu öneririm.

hocam klavye falan beyaz olduğu için uyumlu olsun diye beyaz bir şey arıyorum. Yani benim gösterdiğim mouse da bir sıkıntı yoksa diğerlerine bakmama gerek yok. f/p açısından değerlendirirsek iyi midir yani

Hocam klavye falan beyaz olduğu için uyumlu olsun diye beyaz bir şey arıyorum. Yani benim gösterdiğim mouse da bir sıkıntı yoksa diğerlerine bakmama gerek yok. F/P açısından değerlendirirsek iyi midir yani

Stok beklerseniz SC680'in beyaz olanını öneririm. Ama bekleyemezseniz A9 Plus bakabilirsiniz.

Stok beklerseniz SC680'in beyaz olanını öneririm. Ama bekleyemezseniz A9 Plus bakabilirsiniz.

peki gecikmesi vs. iyi mi ben çok anlamıyorum da o konulardan.