Detaylar
Kim cevapladı?Alessandro Del Piero
Başarılı
Eki Görüntüle 221096
Bütçem en fazla 1800 TL. Bu fiyat bandında bunu bulabildim. Bu fiyata değer mi ya da bu fiyatta daha iyileri var mı? Tasarım olarak bunu gibi sade tasarımları daha çok beğeniyorum.
Hocam bunu önerebilirim PAW 3370 ve Nordic 52840 mcu su var. Sade bir tasarım seviyorsanız bunu öneririm.
- Makaleler
- 1
Hocam bunu önerebilirim PAW 3370 ve Nordic 52840 mcu su var. Sade bir tasarım seviyorsanız bunu öneririm.
Build kalitesi çok daha önde SC680'in.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Sadece pembesi stokta 1700 TL'ye. 69 GR bir mouse fakat mcu olarak önde biraz ondan attım. Şahsen bana göre 69 gr ağır kalıyor.
- Makaleler
- 1
Sadece pembesi stokta 1700 TL'ye. 69 GR bir mouse fakat mcu olarak önde biraz ondan attım. Şahsen bana göre 69 gr ağır kalıyor.
SC680 daha iyi bir model hocam. MCU var diye alınabilecek bir model değil Model D.
Hasveraq
Uzman
hocam klavye falan beyaz olduğu için uyumlu olsun diye beyaz bir şey arıyorum. Yani benim gösterdiğim mouse da bir sıkıntı yoksa diğerlerine bakmama gerek yok. f/p açısından değerlendirirsek iyi midir yani
- Makaleler
- 1
Hocam klavye falan beyaz olduğu için uyumlu olsun diye beyaz bir şey arıyorum. Yani benim gösterdiğim mouse da bir sıkıntı yoksa diğerlerine bakmama gerek yok. F/P açısından değerlendirirsek iyi midir yani
Stok beklerseniz SC680'in beyaz olanını öneririm. Ama bekleyemezseniz A9 Plus bakabilirsiniz.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hasveraq
Uzman
peki gecikmesi vs. iyi mi ben çok anlamıyorum da o konulardan.Stok beklerseniz SC680'in beyaz olanını öneririm. Ama bekleyemezseniz A9 Plus bakabilirsiniz.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
- Makaleler
- 1
Günümüzdeki Wireless mouselar gecikme konusunda iyiler. Bir kablolu model ile farkını hissetmezsiniz.peki gecikmesi vs. iyi mi ben çok anlamıyorum da o konulardan.
Hasveraq
Uzman
A9 plus hep kablolu hem wireless kullanılabiliyor değil miGünümüzdeki Wireless mouselar gecikme konusunda iyiler. Bir kablolu model ile farkını hissetmezsiniz.