Bütçe
1800
Merhaba, bu fiyat bandında BitFenix ve Enermax PSU'ları buldum tavsiye eder misiniz? Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim?
O Enermax yerine Bu Enermax ı öneririm.

Anladım. Amazon'la 1300 liraya geliyor BitFenix, aradaki 350 liraya değer mi peki? Yoksa ikisi de C4 PSU mudur?

Ya yok demeyin öyle şeyler.

Bitfenix'in düz BPA'sı gibi görünmüyor. BPAB olan versiyonu hakkında bilgi 650W modeli için var sitesinde 600W için değil. O da eli yüzü düzgün bir modele benziyor en azından. En bariz fark artık double-tube forward topolojiye geçilmiş olması.

600W hakkında da bilgi olsa iyi olurdu ama.

Enermax'ın bulk cap'i kağıt üstünde daha iyi, onun dışında topoloji olarak BPAB daha üstün + daha verimli bir PSU. (600W olanı için kesin değil bu, 650W olanı için geçerli. 600W olanı da aynı veya benzerdir diye tahmin ediyorum)

Topoloji + verimlilik seçerdim ben bu noktada. O yüzden Bitfenix.

Kesinlikle ikisde C4 PSU değil, bütçen çıkmıyorsa BitFenix alabilirsin oda üzmez.

C4 değilse bir iki sene idare etmesi yeterli olur zaten sağ olasın.

Ya yok demeyin öyle şeyler.

BitFenix'in düz Bpa'sı gibi görünmüyor. Bpab olan versiyonu hakkında bilgi 650W modeli için var sitesinde 600W için değil. O da eli yüzü düzgün bir modele benziyor en azından. En bariz fark artık double-tube forward topolojiye geçilmiş olması.

600W hakkında da bilgi olsa iyi olurdu ama.

Enermax'ın bulk Cap'i kağıt üstünde daha iyi, onun dışında topoloji olarak bpab daha üstün + daha verimli bir PSU. (600W olanı için kesin değil bu, 650W olanı için geçerli. 600W olanı da aynı veya benzerdir diye tahmin ediyorum)

Topoloji + verimlilik seçerdim ben bu noktada. O yüzden BitFenix.

Anladım çok teşekkür ederim.