Bende daha ucuz. Yeni hesap açıp alırlarsa sorun olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1900
BenBirCevizAgaciyim
Uzman
Bankanın (Garanti) dolar için alış kuruna baktım ve 35,31 diyor. Bu artırılmış kurun üstüne daha da ücret alıyorlar mı?Dolar olarak alirsaniz banka, makas farkı alır. Yine aynı fiyata gelir.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
İlk indirim ile 950-1000tl arasına düşüyor, her türlü geçer arada 100 150tl fark var.
BenBirCevizAgaciyim
Uzman
Hocam bu gamepad'in T4 Cyclone Pro'dan farkı nedir? Arada sırada onu önerdiğinizi görmüştüm.AYIN 5'ine kadar kalırsa alırım bende. 5 inde maaşım yatıyor.
Alıyorlar.Bankanın (Garanti) dolar için alış kuruna baktım ve 35,31 diyor. Bu artırılmış kurun üstüne daha da ücret alıyorlar mı?
T4 cyclone pro'da alınır buda. T4'ün gecikmesi 1 tık daha fazla. Farkedilebilir düzeyde mi değil ama bu daha güncel. T4 cyclone ön yüz tuşları mekanik. 8bitdo'nun membrane. Dpad tipleri çok benzer iki markanında. Onun dışında birinde arka tuş diğerinde ekstra 2 bumper tuşu var.Hocam bu gamepad'in T4 Cyclone Pro'dan farkı nedir? Arada sırada onu önerdiğinizi görmüştüm.
Normalde 8bitdo TR'ye gelecek fiyata düşmüyordu.
İkiside alınır. Birini alan diğerini niye almadım demez 2C ve T4 cyclone arasında.