Arkadaşlar selam, en iyisini arıyorum bütçede. Öncelik kulak üstü ama kulak içi hani bu bütçeye çok daha iyi diyebileceğiniz bir şey varsa onun için öneriye de açığım.
Telefon S25.
Telefon S25.
Buds Core.Arkadaşlar selam, en iyisini arıyorum bütçede. Öncelik kulak üstü ama kulak içi hani bu bütçeye çok daha iyi diyebileceğiniz bir şey varsa onun için öneriye de açığım.
Telefon S25.
Anker modellerini araştırdım hocam H30i zaten listedeydi. Teşekkür ederim, aklımda bir soru daha var. Buds Core'u da ekledim.Zaten kulak içi model önerilmiş; kulak üstü olarak Soundcore H30i veya diğer Soundcore modellerine bakabilirsin. Pil süresi konusunda oldukça başarılılar. Anker genel olarak iyi bir marka; ben de yıllardır Q10i modelini kullanıyorum ve gayet memnunum, çevremde kullananlar da aynı şekilde memnun. Tabii bu fiyat bandında çok üst düzey bir performans beklememek lazım ama Anker'in bu fiyat bandındaki modellerinin de seni üzeceğini düşünmüyorum.
İyi model. Hatta H30i'den daha iyi.Anker modellerini araştırdım hocam H30i zaten listedeydi. Teşekkür ederim, aklımda bir soru daha var. Buds Core'u da ekledim.
Kulak üstü olarak QCY H3 Pro nasıldır arkadaşlar? Onun hakkında bilginiz var mı? @Simon @michealscofield @Mr. Anybody
Hocam Q30 ile arasinda hangisidir? Şu an Trendyol'da 2K'ye satiyorlar Q30'un pembesini. Kiz arkadasima alacagiz zaten.
Hocam Q30 ile arasinda hangisidir? Şu an Trendyol'da 2K'ye satiyorlar Q30'un pembesini. Kiz arkadasima alacagiz zaten.
Tamamdir aliyoruz hemen 2K'ya. Tesekkur ederim.