Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.800 TL
Fantech Shooter III kullanıyorum memnunum.
wraithesports.com
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-nova-2-lite-kablolu-kablosuz-fiyati,1139691849.html
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
Nova 2 Lite.
Hocam fantech revolver III aynısının joystick altta olan verisoynu mu ona göre onu alayım?Fantech shooter III kullanıyorum memnunum.
![]()
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Değil diye biliyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.Hocam fantech revolver III aynısının joystick altta olan verisoynu mu ona göre onu alayım?
Aynı şeyin laciverti, düzen farklı sadece. Xbox düzeni genel olarak çok daha rahat bu arada.Değil diye biliyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.