Bütçe
1800
@1247 @keireL Galiba son olarak GameSir Cyclon'e 2'de karar kılacağım. Bu ürün dışında daha iyisi yok galiba. Peki bu ürünleri karşılaştırabileceğim bir yer biliyor musunuz acaba? Yani örnek olarak Fantech Shooter 3 ile GameSir Cyclon'e 2'nin ne farkları var merak ediyorum.

Hocam Shooter 3 ile arasındaki en büyük fark, Shooter 3 hall-effect kullanırken, Cyclone 2 TMR kullanıyor. TMR, hall-effect'ten daha hassas ve daha doğru çalışabiliyor.

Ayrıca Shooter 3 ile ilgili elimizde pek fazla veri yok. Ancak edindiğim bilgililer doğrultusunda Shooter 3, Cyclone 2'nin yanına dahi yaklaşamaz.

EasySMX D10 önerebilirim.

Benim de kullandığım GameSir Cyclone 2'yi önermek isterdim ama maalesef stoğu bitti. Stoğu bittiği gibi Amazon ve Gizala'daki satış sayfası kapatıldı.

Bu bütçede EasySMX D10, oldukça güzel bir tercih olacaktır. Üstelik TMR joysticklere ve Hall-effect triggerlara sahip.

Stok geldi cyclone 2 ye hatta siyah da geldi şu an

2 3 güne ben incelemesini yapcam hocam d10'un 😁

Yedek tuş dediğiniz arka butonlar mı?

AXYB gibi tuşlar. Örneğin çıkarma aparatı da çıkmıyor acaba tuşları değiştirilemiyor mu?

KK3 Max'in kutu içeriği çok daha tatmin ediciydi açıkçası özel case gibi. Ama teknoloji olarak Cyclone 2 hall effect yerine TMR kullanıyormuş galiba en büyük farkı bu.

AXYB gibi tuşlar. Örneğin çıkarma aparatı da çıkmıyor acaba tuşları değiştirilemiyor mu?
Cyclone 2de değişmiyor evet sadece yazılımsal olarak değişiyor yerleri. Bunun yerine mekanik bir tuş takımı kullanıyorlar. Bana sorarsanız bu bir eksik değil daha ihtiyaç duymadım hiçbir kolumda buna. Sürekli switch ve pc oyunları arasında gidip gelecekseniz belki gerekebilir ama onda da zaten donanım değil yazılımsal değiştirme kısmı gene daha önemli

@Katipke D10 genel bir sürücüsü var mı? Sitesine baktım ama modele özel bir şey bulamadım.

Şu an geldi. Kutusunu pek beğenemedim. Yanında gelen şarj kutusunun hissiyatı iyi, gamepad Xbox kontrolcüsüne göre biraz hafif. Gerçi teknolojiler vb. dolayı normal ama sanki yere düşse rahat kırılacak gibi bir hava aldım. Umarım buna kılıf falan da getirtirler. Veya olmadı buna kılıf almam şart gibi.

Bir de kalibrasyonunu yapamadım ya. Belirttiği tuşlara basıyorum ama yeşil ışık falan yanmıyor. Siz ayrıca bu ürün için kalibrasyon videosu çeker misiniz? Yerelde satılmaya başlayınca izlenecektir. Gerçi şart da olmayabilir. Birazdan oyunlarda deneyeceğim.

@Katipke D10 genel bir sürücüsü var mı? Sitesine baktım ama modele özel bir şey bulamadım.

Şu an geldi. Kutusunu pek beğenemedim. Yanında gelen şarj kutusunun hissiyatı iyi, gamepad Xbox kontrolcüsüne göre biraz hafif. Gerçi teknolojiler vb. dolayı normal ama sanki yere düşse rahat kırılacak gibi bir hava aldım. Umarım buna kılıf falan da getirtirler. Veya olmadı buna kılıf almam şart gibi.

Bir de kalibrasyonunu yapamadım ya. Belirttiği tuşlara basıyorum ama yeşil ışık falan yanmıyor. Siz ayrıca bu ürün için kalibrasyon videosu çeker misiniz? Yerelde satılmaya başlayınca izlenecektir. Gerçi şart da olmayabilir. Birazdan oyunlarda deneyeceğim.
Kalibrasyona bende gerek yoktu hocam ama çekeyim videosunu. D10 için bir sürücü yok kol üstündeki kısayollardan ayarlamak gerekiyor, sürücü mevzusunu easysmx sunucusunda konuştum umarım bir adım atarlar

Ucundan De Exit oyununda baktım. CoD vb. oynayanların neden böyle kontrolcüler tercih ettiğini direkt anladım. Hafiflik ve Xbox gamepadine göre LB, RB tuşları bir tık konforsuz hissettirdi. Ama sola, sağa vb. bakarken Xbox koluna göre çağ atlamış gibi hissettim. Tuşlara alışılır. Bir de arkada tuşlar L3 ve R3 işlevi yerine de geçtiğinden çok daha iyi olacak gibi duruyor.

Kabaca kutu, malzeme hissiyatını beğenmesem de teknolojileri bayağı iyiymiş. Bir de yanında gelen kablo kötüydü. Bu tarz fiyatlara aldığım çevre birimlerinde çok güzel örgü kablolar geliyor. Onu da harici bir kablo ile değiştireceğim.

Kalibrasyon şart olmayabilir. Şöyle Reddit vb. bakarken konuşulduğunu gördüm. Resmi kanalda da anlatıyorlar ama beceremedim.

Bir de Steam masaüstü kontrol etmesin diye ayar yaptım. Ama L3 ve Home tuşu arka plandaki medyaları başlatıyor. Buna da bir çözüm varsa videoda değinirsen çok güzel olur. Gerçi şart değil, kalibrasyon için iki tuşa aynı anda basıyorum. Büyük ihtimalle oyunda basmam. Ama bu Steam'ın, gamepad ile masaüstü kontrol etme saçmalığı çok yoruyor.

2025-05-30_13-45.webp

2025-05-30_13-45_1.webp