Bütçe
1800

OneKnight

Uzman
Şu an aktif olarak F310 kullanıyorum. Açıkçası memnunum da bir sıkıntısı yok ama kablolu olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. Aklımda Xbox 9. Nesil vardı ama araştırmalarım doğrultusunda iyi olmadığını, o fiyatı hak etmediğini öğrendim.

Fantech Shooter 3 bu fiyata alınabilecek en iyi gamepad gibi duruyor. Bunun dışında önerileriniz neler? Wraith'den alacağım için bir sorun yaşar mıyım? Güvenilir midir acaba?

Şu an aktif olarak F310 kullanıyorum. Açıkçası memnunum da bir sıkıntısı yok ama kablolu olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. Aklımda Xbox 9. Nesil vardı ama araştırmalarım doğrultusunda iyi olmadığını, o fiyatı hak etmediğini öğrendim.

Fantech Shooter 3 bu fiyata alınabilecek en iyi gamepad gibi duruyor. Bunun dışında önerileriniz neler? Wraith'den alacağım için bir sorun yaşar mıyım? Güvenilir midir acaba?
3000TL bandında çıkacaksan Easysmx D10 ve Gulikit KK3 Max alınabilir. Onun dışında 1500-2000 arasında Shooter 3 - Machenike G3 ve 8 bitdo 2C güzel kollar.

3000TL bandında çıkacaksan EasySMX D10 ve gulikit KK3 Max alınabilir. Onun dışında 1500-2000 arasında shooter 3 - machenike G3 ve 8 bitdo 2C güzel kollar.

Gamesir Nova Lite, 8Bitdo Ultimate 2C ve Fantech Shooter 3 arasında kaldım. Fantech çok daha yakın duruyor bana göre. Siz hangisini tercih ederdiniz?

Gamesir Nova Lite, 8Bitdo Ultimate 2C ve Fantech Shooter 3 arasında kaldım. Fantech çok daha yakın duruyor bana göre. Siz hangisini tercih ederdiniz?
Nova lite çok giriş seviye kalır diğer ikisinin yanında. 2C veya Shooter 3 arasında okadar ciddi bir fark yok. Görüntü ve ergonomi olarak hangisi sana daha iyi geliyorsa onu al

8BitDo Ultimate 2C bütçeyi biraz arttırırsak bunu alabilirsiniz. 1975 TL olması lazım.

Nova Lite çok giriş seviye kalır diğer ikisinin yanında. 2C veya shooter 3 arasında o kadar ciddi bir fark yok. Görüntü ve ergonomi olarak hangisi sana daha iyi geliyorsa onu al.

Bu üçü arasından Nova Lite hariç beğendiğinizi alabilirsiniz. Ayrıca bıgbıg won gale hall kontrolcüyü de önerebilirim.

8Bitdo 2C ya da Fantech Shooter 3 arasında kaldım. Aralarında 200TL gibi bir fark var sizce hangisini tercih etmeliyim? Performans farkı var mıdır?

GameSir Nova Lite, 8BitDo Ultimate 2C ve fantech shooter 3 arasında kaldım. Fantech çok daha yakın duruyor bana göre. Siz hangisini tercih ederdiniz?

2C ölü bölge konusunda bir tık geride kalmaya başladı. Sakın F710 falan almayın shooter 3 bbw gale hall bu bütçede öneririm biraz çıkarsanız gulikit modelleri olur.

2C ölü bölge konusunda bir tık geride kalmaya başladı. Sakın F710 falan almayın shooter 3 bbw gale hall bu bütçede öneririm biraz çıkarsanız gulikit modelleri olur.
2C'nin ölü bölgesinin yüksek olmasının sebebi dairesel değil karesel bir yapıya sahip olması. Dairesel olsa aşırı düşük çıkar, HE çünkü. Aslında ölü bölgesi yüksek değil yani. Gamepad test sitesi dairesele göre optimize edildiği için yüksek çıkıyor. Ama fiyatını hak etmiyor.