1.800 TL'ye gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigits
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 512
  • Etiketler Etiketler
    gamepad
Bütçe
1.800
Evet, Ultimate C de kötü bir ürün değil, ancak şu anda F/P değil. Gulikit kesinlikle daha kaliteli ve daha F/P bir ürün.

Hocam çok güzel bir açıklamada bulunmuşsunuz ben de özellikle Hall Effect olup olmamasına dikkat ettim

Ürünü aldım hepinize çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet, Ultimate C de kötü bir ürün değil, ancak şu anda F/P değil. Gulikit kesinlikle daha kaliteli ve daha F/P bir ürün.
Benim en büyük tercih sebebim peşin taksit ve güvenilir bir firmadan almam oldu. Bu ürünü amazona filan koyuyorlardı sizin önerdiğiniz zaten yoktu aslında o zaman ama yine taksitli satılan bir ürün değil gibi sadece kendi sitesinde var. Benim zamanımda "Fantech Shooter III" tarzı modeller vardı. Yinede üzmez bu modeller 200 lira aşağı yukarı aynıdır kalitesi.

Çok az almış, çok daha da mantıklı olmuş Ultimate 2C'ye kıyasla. Ben 500-600 alır diye düşünüyordum. Güle güle kullanın.

Sağ olun hocam

Çok az almış, çok daha da mantıklı olmuş Ultimate 2C'ye kıyasla. Ben 500-600 alır diye düşünüyordum. Güle güle kullanın.

Hocam ürünü arkadaşım da çok merak etti ama PS5 uyumlu mudur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…