Evet, Ultimate C de kötü bir ürün değil, ancak şu anda F/P değil. Gulikit kesinlikle daha kaliteli ve daha F/P bir ürün.8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum, yaklaşık 1 senedir. Fiyatlar da hâlâ aynı; o zaman da iki ürün birbirine çok yakındı. Genel kullanım süreme bakarsak, çalıştırmadığım günleri de dahil edince günlük ortalama 3-4 saat civarı kullanıyorum diyebilirim. Genelde 10+ saati geçen aralıksız kullanımlarım oluyor. Şarjı bitiyor mu, bitmiyor mu emin değilim çünkü hiç elimde bitmedi. Genelde gün sonunda yaklaşık 30 dakika şarja takıyorum, o sırada ışığı sönmüş oluyor. Hâlâ ilk günkü gibi sorunsuz çalışıyor. FPS oyunları oynamıyorum, daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum. Cihazı çok hor kullanmıyorum, bu nedenle iyi gidiyor diyebilirim.
Arkadaşların önerdiği model de iyidir, aldığım zamanda aynı fiyatlarda aynı ürünler vardı. Hall Effect sensörlü olsun yeter, gerisi çok önemli değil sanırım.
En sevdiğim ve alıştığım spesifik özelliği, ön tarafta tetik tuşlarının yanında L4-R4 adında makro tuşlarının bulunması. Yazılımla özelleştirilemiyorlar ama herhangi bir tuşu doğrudan bu tuşlara atayabiliyorsunuz. Ben analogların ortasındaki tuşu buraya atadım. Genelde oyunda koşma ve hedef kilitleme gibi işlevleri oluyor. Bu şekilde kullanmak daha pratik oluyor, baş parmağımı bastırmadan rahatça erişebiliyorum basılı tutabiliyorum. Alırken kötü özelliği biraz ufak deniyordu tutma yeri beni rahatsız etmedi ama gerçek xbox yanaklarına göre daha cılız kalıyor elde.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.800
yigits
Uzman
Hocam çok güzel bir açıklamada bulunmuşsunuz ben de özellikle Hall Effect olup olmamasına dikkat ettim8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum, yaklaşık 1 senedir. Fiyatlar da hâlâ aynı; o zaman da iki ürün birbirine çok yakındı. Genel kullanım süreme bakarsak, çalıştırmadığım günleri de dahil edince günlük ortalama 3-4 saat civarı kullanıyorum diyebilirim. Genelde 10+ saati geçen aralıksız kullanımlarım oluyor. Şarjı bitiyor mu, bitmiyor mu emin değilim çünkü hiç elimde bitmedi. Genelde gün sonunda yaklaşık 30 dakika şarja takıyorum, o sırada ışığı sönmüş oluyor. Hâlâ ilk günkü gibi sorunsuz çalışıyor. FPS oyunları oynamıyorum, daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum. Cihazı çok hor kullanmıyorum, bu nedenle iyi gidiyor diyebilirim.
Arkadaşların önerdiği model de iyidir, aldığım zamanda aynı fiyatlarda aynı ürünler vardı. Hall Effect sensörlü olsun yeter, gerisi çok önemli değil sanırım.
En sevdiğim ve alıştığım spesifik özelliği, ön tarafta tetik tuşlarının yanında L4-R4 adında makro tuşlarının bulunması. Yazılımla özelleştirilemiyorlar ama herhangi bir tuşu doğrudan bu tuşlara atayabiliyorsunuz. Ben analogların ortasındaki tuşu buraya atadım. Genelde oyunda koşma ve hedef kilitleme gibi işlevleri oluyor. Bu şekilde kullanmak daha pratik oluyor, baş parmağımı bastırmadan rahatça erişebiliyorum basılı tutabiliyorum. Alırken kötü özelliği biraz ufak deniyordu tutma yeri beni rahatsız etmedi ama gerçek xbox yanaklarına göre daha cılız kalıyor elde. Bende bunu senin aradığın gibi daha çok peşin taksitli bulduğum için aldım.
Ürünü aldım hepinize çok teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Benim en büyük tercih sebebim peşin taksit ve güvenilir bir firmadan almam oldu. Bu ürünü amazona filan koyuyorlardı sizin önerdiğiniz zaten yoktu aslında o zaman ama yine taksitli satılan bir ürün değil gibi sadece kendi sitesinde var. Benim zamanımda "Fantech Shooter III" tarzı modeller vardı. Yinede üzmez bu modeller 200 lira aşağı yukarı aynıdır kalitesi.Evet, Ultimate C de kötü bir ürün değil, ancak şu anda F/P değil. Gulikit kesinlikle daha kaliteli ve daha F/P bir ürün.
Ne aldınız hocam?Hocam çok güzel bir açıklamada bulunmuşsunuz ben de özellikle Hall Effect olup olmamasına dikkat ettim
Ürünü aldım hepinize çok teşekkür ederim.
yigits
Uzman
Dediğiniz ürünü 3 taksitle aldım 100TL fark aldı sadeceNe aldınız hocam?
Evet Amazon peşin fiyatına 2 ay taksit yapıyor. ConnectGame yapmıyor.
Çok az almış, çok daha da mantıklı olmuş Ultimate 2C'ye kıyasla. Ben 500-600 alır diye düşünüyordum. Güle güle kullanın.Dediğiniz ürünü 3 taksitle aldım 100TL fark aldı sadece
yigits
Uzman
Çok az almış, çok daha da mantıklı olmuş Ultimate 2C'ye kıyasla. Ben 500-600 alır diye düşünüyordum. Güle güle kullanın.
Sağ olun hocam
Çok az almış, çok daha da mantıklı olmuş Ultimate 2C'ye kıyasla. Ben 500-600 alır diye düşünüyordum. Güle güle kullanın.
Hocam ürünü arkadaşım da çok merak etti ama PS5 uyumlu mudur?
Son düzenleme:
Maalesef.Sağ olun hocam
Hocam ürünü arkadaşım da çok merak etti ama PS5 uyumlu mudur?
yigits
Uzman
Onun için bir öneririniz var mı ?Malum PS5 Dualshockları rezalet.
Ayrı bir konu açabilirsiniz.Onun için bir öneririniz var mı ?Malum PS5 Dualshockları rezalet.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-