Bütçe
1.800 TL

TIIK

Başarılı
Arkadaşım için klavye bakıyoruz, kendisi hep marketlerde satılan kalitesiz klavyeler kullandı ve değiştirmek istiyor. Bütçesi en fazla 1.800 TL. Blue switch olmayan klavye önerisine ihtiyacım var. Öneri yaparsanız çok sevinirim.

Ve ek olarak şu anda K552 Kumara kullanıyorum, bu model hakkında düşünceleriniz nedir? Bu bütçe için güzel bir klavye midir?

Hocam, çok teşekkürler. Arkadaşım çok beğendi ama İngilizce Switch'ler yerine Türkçe olsa daha iyi olurdu. Switch'leri İngilizce mi yoksa Türkçe mi geliyor?

Türkçe istiyorsanız Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri

Buna bakabilirsiniz yeni hesap açarsanız 250TL kupon veriyor.

1781988386834.webp

@TANTUNICIK @Kvothe @Livo hocalarım, önerileriniz için çok teşekkür ederim. Klavye dışında monitör ve mouse da alacağımız için bütçeyi çok fazla zorlamak istemiyoruz. Kablolu ya da kablosuz olması bizim için fark etmez, bütçeyi en fazla 2.000 TL’ye kadar çıkarabiliriz.

Ben şu an Redragon K552 Kumara kullanıyorum. Fiyatından dolayı ve gelip bizzat bende deneyebildiği için o da benim klavyenin aynısını almayı düşünüyor. Ama ona bu bütçeyle alınabilecek en kaliteli modeli almak istiyorum.

Bir de bir sorum var, benim klavyede bir süre sonra tuşlar takılmaya başlamıştı. Kutudan çıkan yedek switch'lerle değiştirip çözmüştüm ama bu durum K552'de kronik bir sorun mu, yine aynısını yaşar mıyız? Bu fiyat aralığında ne önerirsiniz?

@TANTUNICIK @Kvothe @Livo hocalarım, önerileriniz için çok teşekkür ederim. Klavye dışında monitör ve mouse da alacağımız için bütçeyi çok fazla zorlamak istemiyoruz. Kablolu ya da kablosuz olması bizim için fark etmez, bütçeyi en fazla 2.000 TL'ye kadar çıkarabiliriz.

Ben şu an Redragon K552 kumara kullanıyorum. Fiyatından dolayı ve gelip bizzat bende deneyebildiği için o da benim klavyenin aynısını almayı düşünüyor. Ama ona bu bütçeyle alınabilecek en kaliteli modeli almak istiyorum.

Bir de bir sorum var, benim klavyede bir süre sonra tuşlar takılmaya başlamıştı. Kutudan çıkan yedek Switch'lerle değiştirip çözmüştüm ama bu durum K552'de kronik bir sorun mu, yine aynısını yaşar mıyız? Bu fiyat aralığında ne önerirsiniz?

Bu fiyat aralığı için @Livo hocamın attığı link en mantıklısı bütçeyi o kadar çıkarmanızı tavsiye ederim.