Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.800 TL
%75 Mekanik klavye arıyorum. 1800 TL bütçem var, en fazla 2100-2200 olur. Siyah olursa setupumla uyum açısından iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Tam %75 ve siyah renk değil fakat bütçeniz için en uygun klavye diyebiliriz.
Ephesusx
Gelişen
Tam %75 ve siyah renk değil fakat bütçeniz için en uygun klavye diyebiliriz.
Hocam klavyeyi gördüm ama görünüşü hiç hoşuma gitmedi %75 değil ama Aula Win68 HE nasıldır acaba?
- Makaleler
- 1
Hocam klavyeyi gördüm ama görünüşü hiç hoşuma gitmedi %75 değil ama Aula Win68 HE nasıldır acaba?
Dandik bir manyetik klavye. Bu bütçelerde manyetik önermiyorum.
Ephesusx
Gelişen
Dandik bir manyetik klavye. Bu bütçelerde manyetik önermiyorum.
Anladım hocam tasarım olarak onun gibi bir şey arıyorum aslında dediğim gibi 2100 2200 civarına çıkabilirim manyetik mekanik kablolu kablosuz fark etmez %60 olmasın rengi siyah veya ona yakın bir şeyler olsun tamam.
- Makaleler
- 1
Anladım hocam tasarım olarak onun gibi bir şey arıyorum aslında dediğim gibi 2100 2200 civarına çıkabilirim manyetik mekanik kablolu kablosuz fark etmez %60 olmasın rengi siyah veya ona yakın bir şeyler olsun tamam.
%65-68 gibi bir şey istiyorsunuz o zaman.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ephesusx
Gelişen
%65-68 gibi bir şey istiyorsunuz o zaman.
F65 Güzel duruyor hocam yön tuşları + F11 F12 gibi fonksiyon tuşları olan Numpadsiz bir model bakıyorum linkini bıraktığım nasıldır acaba bir de.
AK820 MAX PLUS-Hot-Swap-Dinamik RGB Mekanik Oyun Klavyesi 8000mAh Bata
Ajazz AK820 Max Plus, hem performans hem de estetik açıdan beklentilerin ötesine geçen üst düzey bir mekanik klavyedir. 8000mAh yüksek kapasiteli bataryası sayesinde uzun süreli kablosuz kullanım imkânı sunarken, PBT gradyan yan baskılı tuş kapakları ile dayanıklılığı ve göz alıcı tasarımı bir...
ajazzturkiye.com
- Makaleler
- 1
F65 Güzel duruyor hocam yön tuşları + F11 F12 gibi fonksiyon tuşları olan Numpadsiz bir model bakıyorum linkini bıraktığım nasıldır acaba bir de.
![]()
AK820 MAX PLUS-Hot-Swap-Dinamik RGB Mekanik Oyun Klavyesi 8000mAh Bata
Ajazz AK820 Max Plus, hem performans hem de estetik açıdan beklentilerin ötesine geçen üst düzey bir mekanik klavyedir. 8000mAh yüksek kapasiteli bataryası sayesinde uzun süreli kablosuz kullanım imkânı sunarken, PBT gradyan yan baskılı tuş kapakları ile dayanıklılığı ve göz alıcı tasarımı bir...ajazzturkiye.com
Beğendiyseniz alınır.
Ephesusx
Gelişen
Hocam sitenin desteğine yazdım siyah modeli 20 25 güne gelecek diyor herhalde AK820 modelinin siyahının gelmesini bekleyeceğim.
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!