kefencimusto

Uzman
Merhaba arkadaşlar, 1.900 TL'ye Fortnite hesabı aldım. Acaba kazıklandım mı? Merak ediyorum.

1745090853878.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğendiysen tabii ki değer ama ben bu hesapta değerli bir şey bulamadım. Yani 1900 lira vermezdim. Çok daha iyi hesaplar bulunabilirmiş.

Çoğu skin battlepass.

Fortnite'ı çıktığı günden beri oynuyorum ve skin olarak kazık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 1900 TL asla etmez, neredeyse hepsi Battle Pass skini, herhangi bir değerleri yok. Chapter 1 sezon skinleri değerli sayılabilir sadece. Bu hesabın değeri, aldığın fiyatın en fazla yarısı olur. Geçmiş olsun. Kazma ve sırt süsü olarak neler var? Onlarda değeri etkileyebiliyor.

Fortnite'ı çıktığı günden beri oynuyorum ve skin olarak kazık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 1900 TL asla etmez, neredeyse hepsi Battle Pass skini, herhangi bir değerleri yok. Chapter 1 sezon skinleri değerli sayılabilir sadece. Bu hesabın değeri, aldığın fiyatın en fazla yarısı olur. Geçmiş olsun. Kazma ve sırt süsü olarak neler var? Onlarda değeri etkileyebiliyor.
Hacı valla satıcı bunu önerdi başka bi tane alcaktım bu daha iyi dedi kazma falan pek bilmiyom ama 280 tane falan vardı

Beğendiysen tabii ki değer ama ben bu hesapta değerli bir şey bulamadım. Yani 1900 lira vermezdim. Çok daha iyi hesaplar bulunabilirmiş.

Çoğu skin battlepass.
Ben pek anlamıyorum zaten. Başka bi tane alcaktım satıcı bu daha iyi dedi bunu önerdi öyle aldım.

Acaba sizin önerdiğiniz farklı bi site farkı bi yer var mı. benim arkadaş da alacaktı ona bari düzgün alalım.

Bunları gamesatış üzerinden aldım.

Hacı vallahi satıcı bunu önerdi başka bir tane alacaktım bu daha iyi dedi kazma falan pek bilmiyorum ama 280 tane falan vardı.

Ben pek anlamıyorum zaten. Başka bir tane alacaktım satıcı bu daha iyi dedi bunu önerdi öyle aldım.

Acaba sizin önerdiğiniz farklı bir site farkı bir yer var mı? Benim arkadaş da alacaktı ona bari düzgün alalım.

Bunları GameSatış üzerinden aldım.

İtemsatış. Bence almadan önce konu açın ki kötü hesap vermesinler.