28197

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam Amazon’da Aula F75 klavyeyi “Amazon Depo ürünü” olarak gördüm. Stokta sadece 2 adet vardı. Fiyatı tam olarak 1920 TL’ye denk geliyordu ve peşin fiyatına 3 taksit seçeneği vardı. Ben de hemen sipariş verdim.

Şimdi merak ettiğim şu:
Bu fiyat bu klavyeye değer mi? Yani gerçekten bu parayı hak ediyor mu? Ürün yarın kargoya verileceği için yarına kadar iptal etme şansım var. Şu an için acil bir ihtiyacım yok ama ileride bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Bu yüzden indirimli ve kaliteli ekipman buldukça alıp kenara koyuyorum.

Kısacası, bu klavye bu fiyata alınır mı sizce? Bu arada ürün açıklamasında “Amazon Depo ürünü — ikinci el, yeni gibi” yazıyor. Orijinal kutusunda geliyor ama “kutuda hasar olabilir” denmiş, başka bir not yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal Türkiye fiyatı 2700 gibi komik bir fiyatla satılıyor. Bence değer bu fiyata çok iyi bir klavye olacağı kesin. Hayırlı olsun güle güle kullan ❤️.

Bu arada ürün açıklamasında “Amazon Depo ürünü — ikinci el, yeni gibi” yazıyor.
Orijinal kutusunda geliyor ama “kutuda hasar olabilir” denmiş, başka bir not yok.

Çıkmıyor çok fazla hasarlı kutu ben geçmişte 100 kere Amazon'dan öyle alışveriş yaptım 2-3 kere çıktı oda hafif çizik veya kir.

Tamamen sizin istekleriniz ve beklentilerinizle alakalı. Aynı klavyeyi kullanan bir çok insan var, sorunlu olduğunu düşünmüyorum. Bence fiyatına değer bir klavye. Umarım ürün sorunsuz geldiği gibi siz de sorunsuz bir kullanım deneyimi yaşarsınız.

Mesela ben yıllarca iso düzenli, Türkçe tuş başlıkları olma şartını karşılayan mekanik klavye bekledim ve bu özelliklere sahip Royal Kludge markasının böyle bir modelini Sinerji sitesi getirince muadillerinden daha az özellikte ve pahalı olmasına rağmen satın aldım.

Normal Türkiye fiyatı 2700 gibi komik bir fiyatla satılıyor. Bence değer bu fiyata çok iyi bir klavye olacağı kesin. Hayırlı olsun güle güle kullan ❤️.

Çıkmıyor çok fazla hasarlı kutu ben geçmişte 100 kere Amazon'dan öyle alışveriş yaptım 2-3 kere çıktı oda hafif çizik veya kir.
çok teşekkür ederim hocam

Ben ikinci elini 1500'den sattım geçenlerde.

Ben Temu'da satıldığı zamanlar almıştım 950 TL'ye kuzenim çok istedi kıramadım ona sattım o zamanlar aldığım fiyattan neredeyse hiç kullanamadım dün indirime girince alayım dedim ama bendeki beyazdı bu siyah beyaz olanının sesi güzeldi öyle hatırlıyorum bununda öyle mi acaba?