Mustafaymis
Yetkin
Merhabalar, 1.900 TL'ye ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı? Uzun ömürlü ve F/P olması önceliğimizdir. Daha farklı bir öneriniz varsa sebebiyle söylerseniz sevinirim.
Alınır, bir süredir kullanıyorum oldukça konforlu bir fare.Merhabalar, 1.900 TL'ye ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı? Uzun ömürlü ve F/P olması önceliğimizdir. Daha farklı bir öneriniz varsa sebebiyle söylerseniz sevinirim.
Alınır. Şubattan beri her gün aktif kullanıyorum sadece 5-6 kere şarj etmişimdir. Aşırı iyi gidiyor şarjı.
Rakiplerine kıyasla F/P olmaktan çıktı, özellikle V9 Ultra+'ın rakibi değil artık.Alınır, bir süredir kullanıyorum oldukça konforlu bir fare.
Rakiplerine kıyasla F/P olmaktan çıktı, özellikle V9 Ultra+'ın rakibi değil artık.
www.n11.com
Rakiplerine kıyasla F/P olmaktan çıktı, özellikle V9 Ultra+'ın rakibi değil artık.
Fiyatları birbirine yakın olduğu için mecburi rakipler.Konudaki arkadaşlar çok abartmış bence. İkisininde birbirinden iyi ve kötü olduğun konular var.
Bütçe çıkarsa V9 Pro Plus öneririm. Çıkmazsa SC680.
Aula SC680 26000 Dpı 7 Tuşlu Kablosuz Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Aula SC680 26000 Dpı 7 Tuşlu Kablosuz Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yeni hesap açarsanız ek bir 250 TL indirim oluyor.
Ultra Plus zaten A9 Pro rakibi ve A9 Pro daha iyi bir fare.