Bütçe
1.500-2.000 TL
Konudaki arkadaşlar çok abartmış bence 😀. İkisinin de birbirinden iyi ve kötü olduğun konular var.

Bütçe çıkarsa V9 Pro Plus öneririm. Çıkmazsa sc680.

Yeni hesap açarsanız ek bir 250 TL indirim oluyor.

Ultra Plus zaten A9 Pro rakibi ve A9 Pro daha iyi bir fare.

Fazla abarttığımızı düşünmüyorum; tabii dışarıdan biri okuyunca nasıl anlaşılır, bilemiyorum.

Fiyatları birbirine yakın olduğu için mecburi rakipler.

600-700 TL fark bence yakın değil ama siz bilirsiniz.

Fazla abarttığımızı düşünmüyorum; tabii dışarıdan biri okuyunca nasıl anlaşılır, bilemiyorum.

A9 Plus yazılım, kaplama, skatez ve batarya olarak daha iyi bir fare. Ama bende V9 Pro Plus tercih ederdim aşırı büyük bir farkları yok batarya hariç.

Bayağı abartmışsınız gibi anlaşılıyor dışarıdan bakınca, maalesef.
Aula v9 Ultra Plus ile rakip dahi değiller. Ondan dolayı üst o kısma öyle yazmam dışında ben öyle bir şey göremedim ama rakip dahi olmadıklarından yine çok abartılan bir kısım göremedim. Tabi dışarıdan yanlış anlaşılıyor olabilir.

Aula v9 Ultra Plus ile rakip dahi değiller. Ondan dolayı üst o kısma öyle yazmam dışında ben öyle bir şey göremedim ama rakip dahi olmadıklarından yine çok abartılan bir kısım göremedim. Tabi dışarıdan yanlış anlaşılıyor olabilir.

Göz göze dahi gelemezler denilecek kadar değil.

600-700 TL fark bence yakın değil ama siz bilirsiniz.

A9 Plus yazılım, kaplama, skatez ve batarya olarak daha iyi bir fare. Ama bende V9 Pro Plus tercih ederdim aşırı büyük bir farkları yok batarya hariç.
ATK A9+ 1900 TL, V9 Ultra+ yeni hesap indirimiyle 2300 TL'de. 400 TL bu fark için hiç.
Ayrıca F/P açısından da V9 Ultra+ ATK A9+'ın rakibi olmaktan çıkmış durumda. Ayrıca coating tarafında A9+ ile kafa kafaya ama en arka tarafının kaplaması biraz daha az akıcı hissettiriyor V9 Ultra+'ın. ATK A9+'ın stoktan ziyade yanında gelen skatezinin daha iyi olduğunu söyleyen çok kişi var. Bu sebeple ben stok tarafında da Aula'dayım. Bataryada ise geride lâkin kabul edilebilir seviyede fark olduğunu söylemek lazım.

Arkadaşın bütçeyi zorlamaya falan gerek yok. Arkadaşın bütçesi belli en fazla 200-300 TL bütçeyi geçerek önerebiliriz ama 700 TL fark çok abartı ki 700 TL fark olunca bir zahmet performans daha iyi olsun. @fortunee'ın dediği modeller alınır ama A9 Plus asla alınmaz demek çok saçma olmuş.

Konudaki arkadaşlar çok abartmış bence 😀. İkisinin de birbirinden iyi ve kötü olduğun konular var.

Bütçe çıkarsa V9 Pro Plus öneririm. Çıkmazsa SC680.

Yeni hesap açarsanız ek bir 250 TL indirim oluyor.

Ultra Plus zaten A9 Pro rakibi ve A9 Pro daha iyi bir fare.

1900 TL'ye A9 Plus asla alınmaz.

Arkadaşın bütçeyi zorlamaya falan gerek yok. Arkadaşın bütçesi belli en fazla 200-300 TL bütçeyi geçerek önerebiliriz ama 700 TL fark çok abartı ki 700 TL fark olunca bir zahmet performans daha iyi olsun. @fortunee'ın dediği modeller alınır ama A9 Plus asla alınmaz demek çok saçma olmuş.

Aula V9 Ultra Plus ile rakip dahi değiller. Ondan dolayı üst o kısma öyle yazmam dışında ben öyle bir şey göremedim ama rakip dahi olmadıklarından yine çok abartılan bir kısım göremedim. Tabii dışarıdan yanlış anlaşılıyor olabilir.

A9 Plus ile Aula'nın iki modeli de asla rakip değil bence lafı dolandırmaya gerek yok :D

2150 TL'ye optik Switch'li ve Amazon satıcılı V9 Pro Plus alabiliyorken, 1900 TL'ye A9 Plus tercih ediyorsanız bence mouse konusunda biraz daha araştırma yapın arkadaşlar.

A9 Plus ile Aula'nın iki modeli de asla rakip değil bence lafı dolandırmaya gerek yok :D

Fark çok fazla ondan dolayı aula daha mantıklı.

Farkları belli, kaliteleri belli, nerede ne kullanıldığı belli. Bu Mouse'lar için aula daha mantıklı olduğu bir gerçek, bana kalırsa sizin dediğiniz gibi.

Farkları belli, kaliteleri belli, nerede ne kullanıldığı belli. Bu Mouse'lar için aula daha mantıklı olduğu bir gerçek, bana kalırsa sizin dediğiniz gibi.

Bir de kargo ücretiyle swar50 koduna rağmen 1950 oluyor şu an A9 Plus. Tabii ki asla alınmaz diyeceğim arada 200 TL fark ile onu almak varken arkadaşın bütçesini aşmaya gerek yok diye bir tabir çok saçma.

Wraithtten yarın bir gün sorun yaşamayacağı ne malum, Amazon da şu ana kadar bu forumda kim sorun yaşadıysa sorunu çözmüş tabii ki Amazon önereceğim.

Üstüne indirimle gelen optik Switch'li @TANTUNICIK muhtemelen V9 Pro Plus'ta uzatma dongle vardır diye düşünüyorum siz daha iyi bilirsiniz, ATK A9 Plus'ta yok çünkü. Tabii ki bunu önereceğiz.

A9 Plus'ın skatezleri de çok kötü bu arada ben A9 Ultra Max 2.0 kullanmış biri olarak söyleyebilirim A9 Ultra Max 2.0'ın bile skatezleri hiç tatmin edici değildi. Tek sevdiğim yönü bu A9 modellerinin kaplaması olabilir. Onun dışında Switch olarak da mekanik olduğu için bence hiç + yönü yok.