hidan

Uzman
Arkadaşlar merhaba, Amazon üzerinden satıcısı İncehesap olan Gigabyte G27Q2 monitörünü aldım. Kutuyu yeni açıp test ettim, 1 adet ölü piksel çıktı ekranın orta kısımlarında. Sizce iade etmeli miyim? Artma durumu var mı? Dikkat edince batıyor göze, daha önce de laptopta başıma gelmişti iade etmiştim, bir türlü kurtulamadım.

@hidan, değişim isteyin. Her ne kadar satıcı İncehesap olsa da Amazon halleder.

Daha önceleri ölü piksel konusunu açınca satıcılar servise gönderelim ayağı yapıyorlardı ve süre. Uzuyordu o yüzden direkt beğenmedim diye iade oluşturmak daha mı mantıklı. Amazon'dan değişim istesem beni satıcıya yönlendirip uğraştırması dert olur.

Daha önceleri ölü piksel konusunu açınca satıcılar servise gönderelim ayağı yapıyorlardı ve süre. Uzuyordu o yüzden direkt beğenmedim diye iade oluşturmak daha mı mantıklı. Amazon'dan değişim istesem beni satıcıya yönlendirip uğraştırması dert olur.
Yani size kalmış artık. Ben şahsen değişim isterdim, İncehesap yardımcı olmasa bile Amazon zorla yaptırır.

Gigabyte monitörlerde çok fazla sorun çıktığı için genelde pek sıkıntı çıkarmadan tamir ya da değişim yapıyorlar.

Bende de G24-F2 vardı. Panel arızasından dolayı servise yollamıştım, sıkıntısız değişim yaptılar.

Gigabyte monitörlerde çok fazla sorun çıktığı için genelde pek sıkıntı çıkarmadan tamir ya da değişim yapıyorlar.

Bende de G24-F2 vardı. Panel arızasından dolayı servise yollamıştım, sıkıntısız değişim yaptılar.
Genel markayı yargılamak doğru olmaz. Elinizde bulunan o model kronik panele sahip bir monitör. Gigabyte'in sorunsuz çok monitörü var.

Genel markayı yargılamak doğru olmaz. Elinizde bulunan o model kronik panele sahip bir monitör. Gigabyte'in sorunsuz çok monitörü var.
Benim denk geldiğim arızalar genelde ya Samsung ya da Gigabyte oluyor. Diğer markaların konularına nadiren rastlıyorum. Rastlantı olduğunu sanmıyorum ama tabii ürün bazlı yargılamak daha doğru olur.