Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Uyurken sessiz modda hep açık onun dışında evde iken birinci modda kullanıyorum. Camları kapalı tutmama rağmen içinden çıkan toz beni de şaşırttı.

Screenshot_20251224_122235_Gallery.webp

Son düzenleme:
Memnunum. Sessiz modda açıkken uyuyabiliyorum(öznel bir deneyim ancak). Tuttuğu toza bakılırsa getçekten işe yarıyor. 2700'e almıştım ben ancak şu an stokta yok sanırım.

Aynen stokta yok. Alternatiflerina bakacağım ama işe yararmı bilmiyorum. Sabahları çok halsiz ve burnum tıkalı uyanıyorum sürekli. Sorun havadan mı kaynaklı bilmiyorum ama havası temiz bir ortamda uyumuyorum. Sigara da işin cabası.

Aynen stokta yok. Alternatiflerina bakacağım ama işe yararmı bilmiyorum. Sabahları çok halsiz ve burnum tıkalı uyanıyorum sürekli. Sorun havadan mı kaynaklı bilmiyorum ama havası temiz bir ortamda uyumuyorum. Sigara da işin cabası.

Oda nemsiz olabilir mi? Bende hava temizleyici + odaya su dolu geniş kap koyunca azalmıştı. Bu aralar çok fazla akıntı/tıkanıklık şikayeti geliyor hastaneye. Ek olarak şu model indirime girmiş isterseniz bakın bir.

Benim masam bilgisayarım eşyalarım 1 haftada çok toz kapıyor. Onda gözle görülür bir değişime sunuyor mu bu cihazlar?

Oda nemsiz olabilir mi? Bende hava temizleyici + odaya su dolu geniş kap koyunca azalmıştı. Bu aralar çok fazla akıntı/tıkanıklık şikayeti geliyor hastaneye. Ek olarak şu model indirime girmiş isterseniz bakın bir.

Teşekkürler. Bakacağım. Oda kesin nemsiz kalıyor ancak, daha öncede konu açmıştım. Sürekli bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum sık sık. Doktorlar kronik bir şey olmadığını söylüyor, artık gece uykusuna bağlıyorum bende. Umarım faydası olur.