Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
1 aylık Ultimate paket 1 TL'ye düşmüş, almak için kart bilgilerini girdim, kartım kullanıma açık ve içinde para olmasına rağmen ödeme onaylanıyor ama karttin kullanıma açık olmasına ve içinde para olmasına rağmen parayı çekmiyor ve siteye döndüğümde ödeme ekranına geri atıyor. Herhangi bir hata mesajı da vermiyor.

Bu arada kullandığım kart Papara.

Başka banka kartı ile de denedim olmadı, sorun Game Plus'ta sanırım. Bu arkadaşlara ulaşabileceğim iletişim bilgileri yok mu?

Dün akrabam 1 TL'lik paketi almaya çalışırken de aynı sorunla karşılaştı. Muhtemelen GeForce NOW tarafında bir sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 aylık Ultimate paket 1 TL'ye düşmüş, almak için kart bilgilerini girdim, kartım kullanıma açık ve içinde para olmasına rağmen ödeme onaylanıyor ama karttin kullanıma açık olmasına ve içinde para olmasına rağmen parayı çekmiyor ve siteye döndüğümde ödeme ekranına geri atıyor. Herhangi bir hata mesajı da vermiyor.

Başka banka kartı ile de denedim olmadı, sorun Game Plus'ta sanırım. Bu arkadaşlara ulaşabileceğim iletişim bilgileri yok mu?

Sanal kart falan oluştur ya da Papara'ya at, hayalet kart oluştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akrabam 1 TL'lik paketi almaya çalışırken de aynı sorunla karşılaştı. Muhtemelen GeForce NOW tarafında bir sorun var.
Büyük ihtimalle öyle çünkü farklı banka ile de denedim olmadı. Ne güzel sevinmiştim 1 TL'ye düştüğüne fazla para vermeyeceğime ama alamıyorum.

Sanal kart falan oluştur ya da Papara'ya at, hayalet kart oluştur.
Hocam. sanal kart ile de denedim başka banka ile de denedim olmadı sitede bir srun var sanırım.

Bir kaç güne tekrar dene alırsın.

1753889705492.webp

Papara hayalet kart ile sorunsuzca alabildim, benim şanslı olmamdan mı kaynaklı bilmiyorum.

Ayrıca 1 aylık 1 TL olan paket Ultimate değil Performance olarak gözüküyor sitede.