Çok hızlı olmasa da daha da artacak. Köklü değişiklikler yapılması gerekiyor. Hukuk, haklar, üretim, yabancı yatırım, eğitim, israf gibi konularda köklü değişiklikler yapılmadan görüş fark etmeksizin bir düzelme olmaz.
Hepsi buradan geçiyor, zihniyeti kuvvetlendirmeden diğerlerinden sonuç almak sanırım imkansız. Değişiklik olsa bile olması gerektiği gibi uygulanmıyor maalesef.
Hepsi buradan geçiyor, zihniyeti kuvvetlendirmeden diğerlerinden sonuç almak sanırım imkansız. Değişiklik olsa bile olması gerektiği gibi uygulanmıyor maalesef.
2500 dolarlık ekran kartı 72.000 TL ve üzeri olunca bu durum şaşırtmıyor. Bir de TL'nin kaç dolar ettiğine bakınca daha kötü gözüküyor durum. Daha doğrusu etmediğine.
Ikındılar, bin dereden su getirdiler, faiz yükselttiler, zihni sinir projeleriyle Türk Lirasının değer kaybetmesini durdurabileceklerini düşündüler.
Üretim olmadan ekonomi düzelir mi? Temel besin gıdalarını bile yurtdışından ithal ediyoruz. Kendi ülkende üretilen temel gıda ürünü, ithal üründen daha pahalı bir şekilde raflarda yerini alıyor. Eskiden Çin'den plastik ve elektronik ithal edilirdi, artık gıda da Çin'den geliyor.