Arkadaşlar Cudy WR3000 modeli var. O nasıldır sizce? Birde Wi-Fi çekim gücüde iyi olsun istiyorum, şuanki modemde en diplerde çekmiyor. Evde 5 kişiyiz, diğerleri evde bağlanırken ping çıkmasın istiyorum. Yüksek teknolojili güzel bir öneri yapabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar cudy WR3000 modeli var. O nasıldır sizce? Bir de Wi-Fi çekim gücüde iyi olsun istiyorum, şu anki modemde en diplerde çekmiyor. Evde 5 kişiyiz, diğerleri evde bağlanırken ping çıkmasın istiyorum. Yüksek teknolojili güzel bir öneri yapabilir misiniz?
Bu routerı alabilirsin o bütçedeki en iyi seçenek.
SQM performansı konusunda bilginiz var mı? Ne kadar hız kaybında bufferbloat testlerinde A+ puanı veriyor ?Bu routerı alabilirsin o bütçedeki en iyi seçenek.
SQM performansı konusunda bilginiz var mı? Ne kadar hız kaybında bufferbloat testlerinde a+ puanı veriyor?
Donanım olarak flint 2 routerı ile aynı işlemciye sahip ve o router 800 Mbit hız veriyor.
Peki simetrik 1000 mps internet için SQM açık minimum hız kabı olacak şekilde kullanmak için hangi routerı önerirsiniz?Donanım olarak flint 2 routerı ile aynı işlemciye sahip ve o router 800 Mbit hız veriyor.
Peki simetrik 1000 Mbps internet için SQM açık minimum hız kabı olacak şekilde kullanmak için hangi routerı önerirsiniz?
Raxda E52C ya da Intel N100 işlemcili herhangi bir routerı alabilirsin ama gümrükten geçmez o yüzden satıcıyla konuşup anlaşmanı öneririm.