1 Gbps internet için modem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phusro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 565
  • Etiketler Etiketler
    internet modem

Phusro

Başarılı
Merhaba. Yeni evimde Türk Telekom fiber olduğunu öğrendim bu yüzden 1 Gbps modem araştırmasına girdim ama bakarken çok kafam karıştı. En az 2 portundan Gbps internet alabileceğim fiyat/performans bir modem önerisi yapabilir misiniz?

FTTH veya FTTB direkt modem almak para israfı. TT zaten Wi-Fi 6 ve Gbps port destekli router sağlıyor. Kira ücreti ödüyorsunuz. Önce bir kullanın. Yetersiz gelirse düzgün bir router alırsınız.

FTTH veya FTTB direkt modem almak para israfı. TT zaten Wi-Fi 6 ve Gbps port destekli router sağlıyor. Kira ücreti ödüyorsunuz. Önce bir kullanın. Yetersiz gelirse düzgün bir router alırsınız.
Evet akşam ona da baktım ama kiralarsam çok pahalıya gelecek gibi duruyor. WiFi 6 modem aylık 100₺ yazıyor ama kafamı kullanım ücreti karıştırdı. Şimdi ben buradan aylık ödeyerek alırsam 100+70₺ mi vermem gerekecek? 18 aya vurunca 3060₺ yapıyor.

Teşekkürler bakacağım.

İfadeler: 62
Hocam, siz kendi cihazınızı kullansanız veya kullanmasanız bile modem kira ücreti zorunludur. Firmanın sağladığı ONT'yi kullanmak zorunda kaldığınızdan ret edemiyorsunuz. Sözleşmeyi baştan imzalamamız gerekiyor. O zaman hizmet alamıyorsunuz. O kadar ahlaklı bir iş yapıyorlar(!).

Pre modem(sanırım ZTE Wi-Fi 6 modem) verilirse 100TL, Huawei 5GHz modem verilirse 55TL ve Huawei Wi-Fi 6 modem verilirse 70TL ödemeniz gerekiyor. İşin kötü yanı modem seçimine izin verilmiyor. O an ekibin stokunda hangisi varsa o modeme göre ücret ödemeniz gerekiyor.

VDSL 100 kullan daha iyi o zaman

Çok garip olay bildiğin legal dolandırıcılık Teşekkürler bilgiler için.

Kullanıcı adı ve şifre veriyorlar mı?

TT, internete bağlanmanız için gerekli olan kullanıcı adı ve şifresini veriyor. Online işlem tarafından görüntüleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…