gokomazo

Uzman
Yakın zamanda paketim sona erecek. 100 Mbps almam gerekirken şu an 55 Mbps'de kullanıyorum, upload hızım ise 14-15 falan. Oturdugum yer 1000 Mbps'i karşılamıyor, bunun için başvuru yapmama rağmen ne gelen ne arayan oldu. Bunu nasıl halledebilirim? Bir de İstanbul da yaşıyorum, 1000 Mbps olan semtleri nereden bulabilirim? Buna özel bir site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel altyapı çektirmek pahalıya patlar diye biliyorum, mecburen sanırım firmaların bölgenize gelmesini bekleyeceksiniz. Benim bildiğim Avrupa yakasında çoğu semtte Türknet'in GigaFiber'i bulunmakta. Kendim Bağcılar’da ikamet ediyorum ve kullanıyorum. Üstelik kampanya ile aylık 200 tl gibi epey komik bir para veriyorum.

"Mecburen sanırım firmaların bölgenize gelmesini bekleyeceksiniz". Yıllardır bekliyorum, numara bırakıyorum geri dönmüyorlar, üyelik acıyorum arıyorlar direkt kapanıyor. Yavaş internetten sıkıldım vallahi :) @semihcutler

Türksat Kablonet, Turknet'e ve Superonline'a fiber altyapı talebinde bulunabilirsin. Operatörlerin sitelerinde altyapı başvuru formları var. Eğer yakınlarda bu operatörlerden birinde fiber altyapısı varsa müdürlüklerine veya bayiliklerine gidip durumu anlatırsan daha yüksek bir ihtimalle proje çizmeye başlarlar. Bulunduğun yer çarşı içerisindeyse de Kablonet dışında diğer operatörler altyapısını çekmeyebilir.

Türksat Kablonet, Turknet'e ve Superonline'a fiber altyapı talebinde bulunabilirsin. Operatörlerin sitelerinde altyapı başvuru formları var. Eğer yakınlarda bu operatörlerden birinde fiber altyapısı varsa müdürlüklerine veya bayiliklerine gidip durumu anlatırsan daha yüksek bir ihtimalle proje çizmeye başlarlar. Bulunduğun yer çarşı içerisindeyse de Kablonet dışında diğer operatörler altyapısını çekmeyebilir.
Son 2-3 yılda buralara Üniversiteler, Avmler, Plazalar, İş yerleri falan yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Gelişmesine gelişiyorda tek geride kalan internet gibi gözüküyor

Bahçelievler, Bağcılar vs derken geliyor GigaFiber. Bende yıllarca beklemiştim son 3-4 aydır kullanmaya başladım. Kağıthane için GigaFiber çok uzak değil tahminimce.
Şu an calıştığım yere türknet'in kendi yeri çok yakın 200metre ilerisi falan. Gidip konussam öğle arasında ne derler acep