Yk1967

Uzman
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba Steam'de her oyun indirmemde yavaş kesik kesik ve dalgalı bir indirme var ve durup geliyor arada bir ön belleği de temizledim sunucuda değiştim gene aynı diskten dolayımı oluyor acaba.

Adsız.webp

SSD %100 de çalışıyor işlemci %30 falan

Okuma yazma hızı düşük olduğu için sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bir diğer ihtimal Steam gibi oyun platformları dosyaları şifreli gönderir ve bilgisayarda çözülür, bu yüzden anlık performans düşüşü olabilir.

SSD kaynaklı bir sorun aynısı bende de vardı. M2 SSD sonrası bir sorun yaşamadım normal bir durum hız sabitleyerek çözebilirsiniz veya arkada disk kullanan her şeyi kapatarak teklemeleri düşürebilirsiniz.

SSD kaynaklı bir sorun aynısı bende de vardı. M2 SSD sonrası bir sorun yaşamadım normal bir durum hız sabitleyerek çözebilirsiniz veya arkada disk kullanan her şeyi kapatarak teklemeleri düşürebilirsiniz.
bende öyle düşünüyorum çünkü steam oyun indirirken okuyor yazıyorda mesela epic veya idm den indirirken önce indiriyor en son okuyup yazıyordu ve oyuna girdinmi zaten çok takılma oluyor indirirken

İndirme sunucusunu almanya falan yap türkiye'de sınırlama var sanırım 1 gün full hız alabiliyorsak 29 gün yarı hıza zar zor geliyor. İndirme sunucusunu değiştirince düzeliyor sorunsuz iniyor.