Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Diskiniz yetişemiyor olabilir. İnternetiniz stabil hız vermiyor olabilir yani bu ikisinden birisi veya ikisi birden olabilir.
Diskiniz yetişemiyor olabilir. İnternetiniz stabil hız vermiyor olabilir yani bu ikisinden birisi veya ikisi birden olabilir.
SATA SSD'im var int hızım Speedtest'te 900 Mbps veriyor downloadda Internet Download Manager'dan indirme yaptığım zaman bir problem yok Steam'de oluyor sadece.
Arkadaşlar merhaba Steam'de her oyun indirmemde yavaş kesik kesik ve dalgalı bir indirme var ve durup geliyor arada bir ön belleği de temizledim sunucuda değiştim gene aynı diskten dolayımı oluyor acaba.
Eki Görüntüle 108698
İşlemci yükünü ve SSD'yi kontrol edin, bunlar dışından sunucu veya ISS kaynaklı bir kısıtlama olabilir.
ssd %100 de çalışıyor işlemci %30 falanİşlemci yükünü ve SSD'yi kontrol edin, bunlar dışından sunucu veya ISS kaynaklı bir kısıtlama olabilir.
Okuma yazma hızı düşük olduğu için sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bir diğer ihtimal Steam gibi oyun platformları dosyaları şifreli gönderir ve bilgisayarda çözülür, bu yüzden anlık performans düşüşü olabilir.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
SSD kaynaklı bir sorun aynısı bende de vardı. M2 SSD sonrası bir sorun yaşamadım normal bir durum hız sabitleyerek çözebilirsiniz veya arkada disk kullanan her şeyi kapatarak teklemeleri düşürebilirsiniz.
bende öyle düşünüyorum çünkü steam oyun indirirken okuyor yazıyorda mesela epic veya idm den indirirken önce indiriyor en son okuyup yazıyordu ve oyuna girdinmi zaten çok takılma oluyor indirirkenSSD kaynaklı bir sorun aynısı bende de vardı. M2 SSD sonrası bir sorun yaşamadım normal bir durum hız sabitleyerek çözebilirsiniz veya arkada disk kullanan her şeyi kapatarak teklemeleri düşürebilirsiniz.
maalesef hangi ülkeye alırsam alayım durum aynı dahada kötüleşiyor hattaİndirme sunucusunu almanya falan yap türkiye'de sınırlama var sanırım 1 gün full hız alabiliyorsak 29 gün yarı hıza zar zor geliyor. İndirme sunucusunu değiştirince düzeliyor sorunsuz iniyor.