1 gigabit internet ankastresi bağlandı ama altyapıda bağlandı olarak gözükmüyor

Altair

Yetkin
Türk Telekom'da 50Mbps ınternetın faturası 800 TL oldugu için TurkNet'e geçme kararı aldık hem daha hızlı hem de daha ucuz ama altyapı gözükmüyor ne yapmalıyım?

Sakin la, anında düşmeyebilir sisteme. Arayarak bilgi alabilirsin. Henüz yok denirse tamamlanmamıştır. Tamamlanınca zaten 1-2 günde bağlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet kutusu yeni takıldı sanırım. Hemen aktif olmuyor.

İlçe ve mahalle neresi?

Sakin la, anında düşmeyebilir sisteme. Arayarak bilgi alabilirsin. Henüz yok denirse tamamlanmamıştır. Tamamlanınca zaten 1-2 günde bağlanıyor.

Hocam yenı degıl 2 hafta oldu bu arada TurkNet hakkında bir bılgınız var mı ONT cıhazı olarak hangı markayı getırıyolar teknik destekleri falan iyi mi?

TurkNet kutusu yeni takıldı sanırım. Hemen aktif olmuyor.

İlçe ve mahalle neresi?

2 hafta oldu Esenyurt inönü mh. De oturuyorum bir de TurkNet hakkında bir bilginiz var mı ONT cihazı olarak hangi markayı getiriyorlar teknik servis gibi hizmetleri nasıl.

2 hafta oldu Esenyurt inönü mh. De oturuyorum bir de TurkNet hakkında bir bilginiz var mı ONT cihazı olarak hangi markayı getiriyorlar teknik servis gibi hizmetleri nasıl.
Kendi altyapısı hakkında çok bilgim yok.

Kullanıcılar tarafından toplanarak resmi olmayan GigaFiber haritası oluşturuluyor. Eğer haritada yok ise mahalle haritaya ekleniyor, o yüzden sordum. Resmi harita çıkarsalarda herkes rahatlasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…