Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Sakin la, anında düşmeyebilir sisteme. Arayarak bilgi alabilirsin. Henüz yok denirse tamamlanmamıştır. Tamamlanınca zaten 1-2 günde bağlanıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Batuhan445
Uzman
Turknet kutusu yeni takıldı sanırım. Hemen aktif olmuyor.
İlçe ve mahalle neresi?
İlçe ve mahalle neresi?
Altair
Yetkin
Sakin la, anında düşmeyebilir sisteme. Arayarak bilgi alabilirsin. Henüz yok denirse tamamlanmamıştır. Tamamlanınca zaten 1-2 günde bağlanıyor.
Hocam yenı degıl 2 hafta oldu bu arada TurkNet hakkında bir bılgınız var mı ONT cıhazı olarak hangı markayı getırıyolar teknik destekleri falan iyi mi?
TurkNet kutusu yeni takıldı sanırım. Hemen aktif olmuyor.
İlçe ve mahalle neresi?
2 hafta oldu Esenyurt inönü mh. De oturuyorum bir de TurkNet hakkında bir bilginiz var mı ONT cihazı olarak hangi markayı getiriyorlar teknik servis gibi hizmetleri nasıl.
Batuhan445
Uzman
Kendi altyapısı hakkında çok bilgim yok.2 hafta oldu Esenyurt inönü mh. De oturuyorum bir de TurkNet hakkında bir bilginiz var mı ONT cihazı olarak hangi markayı getiriyorlar teknik servis gibi hizmetleri nasıl.
Kullanıcılar tarafından toplanarak resmi olmayan GigaFiber haritası oluşturuluyor. Eğer haritada yok ise mahalle haritaya ekleniyor, o yüzden sordum. Resmi harita çıkarsalarda herkes rahatlasa...