Emirhan

Başarılı
Arkadaşlar, binama Türk Telekom fiber altyapısı mevcut. Sansürleri tüm ağ üzerinden aşmak için Zapret veya GoodbyeDPI gibi bir şey kurmak istiyorum Router'a. Bu yüzden önerebileceğiniz Wi-Fi 6-7 destekli bir router önerir misiniz, rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, binama Türk Telekom fiber altyapısı mevcut. Sansürleri tüm ağ üzerinden aşmak için zapret veya GoodbyeDPI gibi bir şey kurmak istiyorum Router'a. Bu yüzden önerebileceğiniz Wi-Fi 6-7 destekli bir router önerir misiniz, rica etsem?

Evin kaç m², bufferbloat sorunun var mı varsa routerı bu sorunu çözmek için mi istiyorsun, cihazı evin ortasına mı yoksa uç bir kısmına mı koyacaksın.

5000tl
Evin kaç m², bufferbloat sorunun var mı varsa routerı bu sorunu çözmek için mi istiyorsun, cihazı evin ortasına mı yoksa uç bir kısmına mı koyacaksın.
100m2 hocam şimdi internet bağlanmadı, yani bufferbloat sorunu yaşarım yaşamam, tam bilmiyorum ama bufferbloat yaşatmıyacak ve bir de modem arayüzünden zapret veya Goodbyedpi gibi sansürleri tüm ağdan bypass edebilmek istiyorum.
fiber kablo şimdi televizyonun arkasında kalıyor yani oturma odasında ben onu kendi odama çekicem cat7 kablo ile yani arka odada olucak ama mesafeler yakın diğer odalardan çekmeme sorunu yaşamayacağıma inanıyorum

5000TL.

100 M.2 hocam şimdi internet bağlanmadı, yani bufferbloat sorunu yaşarım yaşamam, tam bilmiyorum ama bufferbloat yaşatmayacak ve bir de modem arayüzünden zapret veya GoodbyeDPI gibi sansürleri tüm ağdan bypass edebilmek istiyorum.
Fiber kablo şimdi televizyonun arkasında kalıyor yani oturma odasında ben onu kendi odama çekeceğim CAT7 kablo ile yani arka odada olacak ama mesafeler yakın diğer odalardan çekmeme sorunu yaşamayacağıma inanıyorum.

Bütçeden bağımsız benim önerim nanopi r6s alman ve Wi-Fi'yi 2'li mercusys Halo H80X alıp onunla yayman olacaktır ama bence internetin bağlanmasını bekle bufferbloat sorunun yoksa Xiaomi AX3000T alıp ona OpenWrt kurup sorunu o şekilde de çözebilirsin.