Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Urun hareketleri hakkında bilgi paylasir misiniz?
Dreamshox
Yetkin
Bir ürün PTT Kargo'yla gelecekse onlar canı ne zaman isterse getiriyor, sıkıntılı kargo firması.
Hem canı ne zaman isterlerse hem de nereye isterlerse oraya bırakıyorlar.
Hem canı ne zaman isterlerse hem de nereye isterlerse oraya bırakıyorlar.![]()
Taş bile getirseler asla o kargo ile bir şey sipariş vermem.
Cidden o kadar kötü kargomu peki ne zaman gelir?Bir ürün PTT kargoyla gelecekse onlar canı ne zaman isterse getiriyor, sıkıntılı kargo firması.
Dreamshox
Yetkin
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak şöyle diyeyim. 10 test kitabını 2,5 haftada getirmişlerdi. 1,5 hafta şubede kalmıştı. Şube uzaktır falan diye düşünme 5dakikalık yürüme mesafesinde şube. Neden geç geldiğini hiç öğrenemedim. Kurye arkadaş kargoyu evin yakınındaki fırına teslim etmiş. Güya evi bulamamış. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak biraz fazla keyfi takılan bir firma diyebilirim.
Hocam 800 TL lik sipariş kitlemiştim. Şimdi kargomu peki bunlar kaybedermi?Kendi deneyimlerimden yola çıkarak şöyle diyeyim. 10 test kitabını 2,5 haftada getirmişlerdi. 1,5 hafta şubede kalmıştı. Şube uzaktır falan diye düşünme 5dakikalık yürüme mesafesinde şube. Neden geç geldiğini hiç öğrenemedim. Kurye arkadaş kargoyu evin yakınındaki fırına teslim etmiş. Güya evi bulamamış. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak biraz fazla keyfi takılan bir firma diyebilirim.
Dreamshox
Yetkin
Hocam 800 TL'lik sipariş kitlemiştim. Şimdi kargomu peki bunlar kaybeder mi?
Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım hocam.
Mesela bunlar posta aracında kargoyu getilirken kaybederler mi kargomu?
Yeni konular
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-