Detaylar
Kim cevapladı?bypass yaparak kullanılabilir; checkra1nIPad'imi sıfırladım fakat bir ICloud'a bağlı olduğu gözüküyor mail ismi gözükmüyor 1 yazıyor fakat bu iCloud ne benim ICloud'um ne de eski ICloud'umuz ikisini de kabul etmiyor bu iCloud kimin bilmiyoruz.
Olmadı Apple destek ile iletişime geçmek istiyorum bu konu hakkında nasıl geçebilirim?
Eki Görüntüle 150547
sıfırlamadan önce bul'u kapatıp ve hesaptan çıkış yapsaydınız keşke
Windows 7
Yetkin
Bypass yapmak istemiyorum satacağım için sıfırladım Apple destek ile iletişime geçsem yardımcı olurlar mı çünkü bizim böyle bir hesabımız yok saçmalıkbypass yaparak kullanılabilir; checkra1n
sıfırlamadan önce bul'u kapatıp ve hesaptan çıkış yapsaydınız keşke
Hocam apple desteğin yardımcı olacağını sanmıyorum çünkü mail bilmiyorsunuz vs. fatura gösterirseniz yardımcı olabilirler. İkinci el aldıysanız elinizde kalır bu cihaz böyle.Bypass yapmak istemiyorum satacağım için sıfırladım Apple destek ile iletişime geçsem yardımcı olurlar mı çünkü bizim böyle bir hesabımız yok saçmalık
@Windows 7, Ürün size mi ait yoksa ikinci el mi alındı? Faturası yoksa doğal olarak Apple da size destek sunmaz eğer ürün ikinci el alındıysa ilk sahibinin ICloud'unu kaldırması lazım ki bu sizin sorumluluğunuzda.
Windows 7
Yetkin
@Windows 7, ürün size mi ait yoksa ikinci el mi alındı? Faturası yoksa doğal olarak Apple da size destek sunmaz eğer ürün ikinci el alındıysa ilk sahibinin ICloud'unu kaldırması lazım ki bu sizin sorumluluğunuzda.
2. el aldım fakat daha önce birçokkez sıfırladım bu ICloud'u tanımıyoruz bile ilk sahibinin ICloud'umda biliyorum bu işte iş var ama hadi hayırlısı.
nomad.aka
Uzman
Fake mail olabilir @gmail, @hotmail ya da @yahoo olmuyor örneğin:[email protected]
+Jailbreak ile kaldırılabiliyor mu? iOS bilgim çok yok.
evet kaldırılıyor arkadaş yaparsa yapar yapamazsa bir telefoncuya yaptırabilirFake mail olabilir @gmail, @hotmail ya da @yahoo olmuyor örneğin:[email protected]