Merhaba, malumunuz PS3 eski bir cihaz. Temiz ikinci el DualShock 3 bulmak zor. Piyasada farklı markalar ya da markasız OEM kollar var. Bir de replika, Sony yazısından arka etiketine kadar her şeyi aynı olan 1. kalite yan sanayi kollar var. Bu kollardan kullanan var mı? Alınır mı? Sarı sitede etiketi solmuş, analogları erimiş kollara 700 lira istiyorlar :)

Merhaba, malumunuz PS3 eski bir cihaz. Temiz ikinci el DualShock 3 bulmak zor. Piyasada farklı markalar ya da markasız OEM kollar var. Bir de replika, Sony yazısından arka etiketine kadar her şeyi aynı olan 1. kalite yan sanayi kollar var. Bu kollardan kullanan var mı? Alınır mı? Sarı sitede etiketi solmuş, analogları erimiş kollara 700 lira istiyorlar :)

PlayStation 3 icin kulanıcaksanız alınır sonucta 2006 da cıkmış bir cihaz en yeni orijinal kolları bile şimdiye kadar hurdaya cıktılar.

Yan sanayi kolları bilmiyorum. Ama Gizala üzerinden PS3 uyumlu şu gamepad alınabilir. Switch ürünleri getiren bir site, en azından daha seçici davranıyordur diye düşünüyorum.

Veya bütçeyi yükseltip şu gamepad de alınabilir. Firmanın belirttiği üzere PS3 desteği de var mış.

Çakma alacaksan da yerinde olsam 500 ₺ üstüne çıkmazdım. Ortlama 300-350 ₺ civarı bir gamepad alırdım.

@1247 Gizala'yı biliyorum, çok şirin bir firma. Oraya bir bakayım. Teşekkürler.

@Hasan Merkit sixaxis olmamasının etkisi ne olur hocam?

Sixasix coğu oyunda yan özelik olarak kulanılıyor Nintendo Wii'nin hareketli kollarına benzer en başta oyunlarda bu hareket özeliğini örnek olarak ucak ya da ejderha sürmek gibi mekaniklere yedirmeye calıştılar tutmayınca titreşim özeliklii DualShock 3 geldi kısacası ekstra gerekli bir özellik değil ama yine de kişiden kişiye göre değişir.