gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 10 Aralık 2024 #11 Ricardo Quaresma dedi: Tebrikler. Çekilişi kazandın. Kodunu almak için Instagram adresini bu mesajıma yanıt olarak yazar mısın? (1 gün gecikti çekilişi unutmuştum kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Instagram yerine mail olabilir mi? @Ricardo Quaresma nihot96115@ckuer.com Beklemedeyiz. Hocam sizin discord bende var mış aradan gönderebilirsiniz. Son düzenleme: 10 Aralık 2024
Ricardo Quaresma dedi: Tebrikler. Çekilişi kazandın. Kodunu almak için Instagram adresini bu mesajıma yanıt olarak yazar mısın? (1 gün gecikti çekilişi unutmuştum kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Instagram yerine mail olabilir mi? @Ricardo Quaresma nihot96115@ckuer.com Beklemedeyiz. Hocam sizin discord bende var mış aradan gönderebilirsiniz.
KS KS Ricardo Quaresma Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.010 Çözümler 12 Beğeniler 414 10 Aralık 2024 #12 gustavo dedi: Instagram yerine mail olabilir mi? @Ricardo Quaresma nihot96115@ckuer.com Beklemedeyiz. Hocam sizin discord bende var mış aradan gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kodu gönderdim VPN ile ABD'ye bağlanıp oradan kodu kullanabilirsiniz.
gustavo dedi: Instagram yerine mail olabilir mi? @Ricardo Quaresma nihot96115@ckuer.com Beklemedeyiz. Hocam sizin discord bende var mış aradan gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kodu gönderdim VPN ile ABD'ye bağlanıp oradan kodu kullanabilirsiniz.