Cihaz TV, Furkan PC, Murat gamsız gibi kişiler ile DM şansım oldu. Hepsine aynı soruyu sordum; Acer Predator 5070 Ti ve GameGaraj R9T3D. Hepsi "Acer biraz daha marka olarak güven verse de AMD ezip geçer" diyerek GG cihaz önerdiler. Sponsorluk sebebiyle mi bilmiyorum ama en çok şaşırdığım Murat gamsız oldu. Hepsine R9 9955HX'i iade ettiğimi söyledim, RDR 2 gibi oyunlarda GPU 85-86'da geziyor diyerek. Hepsinin cevabı; soğutmayı dert etme oldu.
Ben 1-1.5 senedir teknoloji forumlarında üyeyim. Birçok şey öğrenmeye çalıştım. Ama GG markası neden bu kadar övülüyor, çözemedim. Bana göre; 87 derece NVIDIA tarafından limit konulmuş zaten, 85 ile 87 arasında 2 derecelik bir fark var ve %3 gibi ironik küçük bir değer. Yani %3'lük bir sıcaklık değeri sonrası termal limit. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa normal mi bu durum?
Ancak forumlarda çıkıyor 2 veya 3 kişi GG alma diyen, geri kalan öve öve bitiremedi.
Hata yapıyorsam r9t 3d alıp daha düşünmeyeceğim.
Ben 1-1.5 senedir teknoloji forumlarında üyeyim. Birçok şey öğrenmeye çalıştım. Ama GG markası neden bu kadar övülüyor, çözemedim. Bana göre; 87 derece NVIDIA tarafından limit konulmuş zaten, 85 ile 87 arasında 2 derecelik bir fark var ve %3 gibi ironik küçük bir değer. Yani %3'lük bir sıcaklık değeri sonrası termal limit. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa normal mi bu durum?
Ancak forumlarda çıkıyor 2 veya 3 kişi GG alma diyen, geri kalan öve öve bitiremedi.
Hata yapıyorsam r9t 3d alıp daha düşünmeyeceğim.