KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 2 Aralık 2024 #81 Yeni çekiliş yapılacaksa katılımlar yapılsın en son önceki katılanları katılan sayısına göre orantılarım.
Yeni çekiliş yapılacaksa katılımlar yapılsın en son önceki katılanları katılan sayısına göre orantılarım.
Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul 2 Aralık 2024 #82 Bu arada keyi kullanmasaydım kesinlikle iade ediyordum böyle bir şeye müsaade etmezdim. Bende zatern 15 20 TL'lik bir key vardı sırf orijinal oldu diye sevinmiştim direk girmiştim.
Bu arada keyi kullanmasaydım kesinlikle iade ediyordum böyle bir şeye müsaade etmezdim. Bende zatern 15 20 TL'lik bir key vardı sırf orijinal oldu diye sevinmiştim direk girmiştim.
2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 2 Aralık 2024 #83 Growss dedi: Bu arada keyi kullanmasaydım kesinlikle iade ediyordum böyle bir şeye müsaade etmezdim. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun dostum. gustavo dedi: Yeni çekiliş yapılacaksa katılımlar yapılsın en son önceki katılanları katılan sayısına göre orantılarım. Genişletmek için tıkla... Artık geçti bence bu çekiliş işi bitsin.
Growss dedi: Bu arada keyi kullanmasaydım kesinlikle iade ediyordum böyle bir şeye müsaade etmezdim. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun dostum. gustavo dedi: Yeni çekiliş yapılacaksa katılımlar yapılsın en son önceki katılanları katılan sayısına göre orantılarım. Genişletmek için tıkla... Artık geçti bence bu çekiliş işi bitsin.
affetmeZ Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 289 Beğeniler 175 2 Aralık 2024 #84 Katılıyorum.
Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul 2 Aralık 2024 #85 Growss dedi: Bu arada keyi kullanmasaydım kesinlikle iade ediyordum böyle bir şeye müsaade etmezdim. Genişletmek için tıkla... 2133 dedi: Sağlık olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Keyide daha geçen almam dışında her şey normal. Eyvallah senınde <3 Dosya Ekleri fffr34.webp 25,6 KB · Görüntüleme: 72
Growss dedi: Bu arada keyi kullanmasaydım kesinlikle iade ediyordum böyle bir şeye müsaade etmezdim. Genişletmek için tıkla... 2133 dedi: Sağlık olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Keyide daha geçen almam dışında her şey normal. Eyvallah senınde <3
2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 2 Aralık 2024 #86 Pardon bana yeni düştü. Ayırca benimle Avukat mısın falan diye konuşmayın. Karşınızda babanınızın oğlu yok.
Pardon bana yeni düştü. Ayırca benimle Avukat mısın falan diye konuşmayın. Karşınızda babanınızın oğlu yok.
Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul 2 Aralık 2024 #87 Mesajları okursan dostum anlarsın ? Growss dedi: Mesajları okursan dostum anlarsın ? Genişletmek için tıkla... forumda gülmek yasakmı ? @Recep Baltaş
Mesajları okursan dostum anlarsın ? Growss dedi: Mesajları okursan dostum anlarsın ? Genişletmek için tıkla... forumda gülmek yasakmı ? @Recep Baltaş
E r h a n Uzman Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 146 Yer ANKARA 2 Aralık 2024 #88 2133 dedi: Sağlık olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Yeni konu oluşturmanızı rica ediyorum. Siz haklısınız bu durumu çözmek için Growss dedi: Mesajları okursan dostum anlarsın ? forumda gülmek yasakmı ? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Arkadaşım senin mesaj sayın neden artmıyor?
2133 dedi: Sağlık olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Yeni konu oluşturmanızı rica ediyorum. Siz haklısınız bu durumu çözmek için Growss dedi: Mesajları okursan dostum anlarsın ? forumda gülmek yasakmı ? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Arkadaşım senin mesaj sayın neden artmıyor?
Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul 2 Aralık 2024 #89 E r h a n dedi: Yeni konu oluşturmanızı rica ediyorum. Siz haklısınız bu durumu çözmek için. Arkadaşım senin mesaj sayın neden artmıyor? Genişletmek için tıkla... Erhan abi söz sana bu ay için 1 k yım insanlara elimden geldiğince yardımcı olacağım.
E r h a n dedi: Yeni konu oluşturmanızı rica ediyorum. Siz haklısınız bu durumu çözmek için. Arkadaşım senin mesaj sayın neden artmıyor? Genişletmek için tıkla... Erhan abi söz sana bu ay için 1 k yım insanlara elimden geldiğince yardımcı olacağım.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.792 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.066 Yer Bolu Dağı Tüneli 2 Aralık 2024 #90 Alan arkadaşa hayırlı olsun, bir dahaki sefere dikkat edersiniz kriterlere artık. Verilen hediye geri alınmaz diyelim.
Alan arkadaşa hayırlı olsun, bir dahaki sefere dikkat edersiniz kriterlere artık. Verilen hediye geri alınmaz diyelim.