Abo olaya bak geçmiş olsun bu arada ben 70 mesaj ibaresini görmedim hiç kusura bakmayın yapabileceğim bir şey var mı?
Mantıksız. Her gelen katılırsa ne anladık? Burada emek verenin bir mantığı olsun.
Senin hatan değil. kontrol edemeyenin hatası.Abo olaya bak geçmiş olsun bu arada ben 70 mesaj ibaresini görmedim hiç kusura bakmayın yapabileceğim bir şey var mı?
İlk çekilişe katılanlar listeye iki kere yazılırsa bir mantığı olur.
Senin hatan değil. Kontrol edemeyenin hatası.
İlkte 50 2.de 500 kişi katılırsa hiçbir mantığı olmuyor maalesef.
Bu işin burada bitmesini öneriyorum.
@gustavo, Arkadaş çok emek verdi. Onu mahcup etmem.Neyse. Artık key verilmiş ve çekiliş tamamlanmış bu iş burada bitsin
Emek verildiyse hata yapılmamalıydı o zaman.@gustavo, Arkadaş çok emek verdi. Onu mahcup etmem.
Gerçekten bu duruma üzüldüm farkında olsaydım kesinlikle soylerdim kazandım ama böyle böyle diye bende iş yerindeyken bildirim gelince bakmıştım herkesten özür dilerim @E r h a n abiden @gustavo @2133 ve senden dostum.
Gerçekten bu duruma üzüldüm farkında olsaydım kesinlikle soylerdim kazandım ama böyle böyle diye bende iş yerindeyken bildirim gelince bakmıştım herkesten özür dilerim @E r h a n abiden @gustavo @2133 ve senden dostum.
Dostum sorun sende değil. Sorun çekilişi yapamayanlarda.