Abo olaya bak geçmiş olsun bu arada ben 70 mesaj ibaresini görmedim hiç kusura bakmayın yapabileceğim bir şey var mı?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?gustavo
Üstün
Mantıksız. Her gelen katılırsa ne anladık? Burada emek verenin bir mantığı olsun.
İlk çekilişe katılanlar listeye iki kere yazılırsa bir mantığı olur.
Senin hatan değil. kontrol edemeyenin hatası.Abo olaya bak geçmiş olsun bu arada ben 70 mesaj ibaresini görmedim hiç kusura bakmayın yapabileceğim bir şey var mı?
İlk çekilişe katılanlar listeye iki kere yazılırsa bir mantığı olur.
İlkte 50 2.de 500 kişi katılırsa hiçbir mantığı olmuyor maalesef.
gustavo
Üstün
Senin hatan değil. Kontrol edemeyenin hatası.
İlkte 50 2.de 500 kişi katılırsa hiçbir mantığı olmuyor maalesef.
Siz bir şey önerin.
Neyse. Artık key verilmiş ve çekiliş tamamlanmış bu iş burada bitsin
Bu işin burada bitmesini öneriyorum.
@gustavo, Arkadaş çok emek verdi. Onu mahcup etmem.Neyse. Artık key verilmiş ve çekiliş tamamlanmış bu iş burada bitsin
Emek verildiyse hata yapılmamalıydı o zaman.@gustavo, Arkadaş çok emek verdi. Onu mahcup etmem.
Gerçekten bu duruma üzüldüm farkında olsaydım kesinlikle soylerdim kazandım ama böyle böyle diye bende iş yerindeyken bildirim gelince bakmıştım herkesten özür dilerim @E r h a n abiden @gustavo @2133 ve senden dostum. Şarttaki mesajaba erişmek için cabalıyacağım hiç yoktan techolaya Recep abiye bir katkım olur zaten önceden de diğer yerde aktiftim
.
gustavo
Üstün
Gerçekten bu duruma üzüldüm farkında olsaydım kesinlikle soylerdim kazandım ama böyle böyle diye bende iş yerindeyken bildirim gelince bakmıştım herkesten özür dilerim @E r h a n abiden @gustavo @2133 ve senden dostum.
Suç sizde değil suç bende herkesten özür dilerim kusura bakmayın.
Gerçekten bu duruma üzüldüm farkında olsaydım kesinlikle soylerdim kazandım ama böyle böyle diye bende iş yerindeyken bildirim gelince bakmıştım herkesten özür dilerim @E r h a n abiden @gustavo @2133 ve senden dostum.
Dostum sorun sende değil. Sorun çekilişi yapamayanlarda.
Dostum sorun sende değil. Sorun çekilişi yapamayanlarda.
Senin suçun yok bir çekiliş yapılmış kazanmışsın bir hatan yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.