SF26

Üstün
Kaynak olarak mecburi olarak Solcu Gazete'yi veriyorum, başka video bulursam konuya ek geçerim. Gezi Parkı'nda bu kadar orantısız güç olmuş muydu bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana öyle deneyin ironi anlamında dedim.
Ben kimseyi tutmuyorum. Yanlış anlaşıldım sanırsam.
Sonuna (!) koymadın diye sıkıntı çıkmış.

Abi bu olay işçinin emekçinin kutlaması değil mi? Niye işçi teröristmiş gibi muamele görüyor? Adı üstünde kutlama. Doğudaki malum "kutlamalarda" da görmek isteriz bu sert tavırları.

Bana öyle deneyin ironi anlamında dedim.
Ben kimseyi tutmuyorum. Yanlış anlaşıldım sanırsam.
Üzerine alınması gerekenler alınır hocam. Alınması gereken birkaç arkadaş var, onlara ithafen onu söyledim.
Kendileri konuya uğradığında anlarsınız n'olduğunu zaten.
Bu arada ETHA muhabiri de alınmış. Şişli tarafı savaş alanı oldu, DİSK/TMMOB/KESK ve TTB 1 Mayıs'ta bir daha Taksim derseniz olacaklardan Şişli'deki direnişçiler sorumlu olmayacak. Her seferinde hükümetin gösterdiği yere gidecek kadar acizsiniz.
Sonuna (!) koymadın diye sıkıntı çıkmış.

Abi bu olay işçinin emekçinin kutlaması değil mi? Niye işçi teröristmiş gibi muamele görüyor? Adı üstünde kutlama. Doğudaki malum "kutlamalarda" da görmek isteriz bu sert tavırları.
İşçi olduğu söylenen DİSK ve diğerleri halay çekmekle meşgul. Kendilerini kanaat önderi sanıyor onlar.

Kesit yeni düştü önüme. Alenen göğüslerini elliyo' masum (!) polisimiz.

ĞIĞĞIĞIĞĞ. Suratlarını tamamen kapamışlar, iktidar değişince şutlanacaklarını biliyolar çünkü.

Son düzenleme: