Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Canım ülkem güne yine güzel başlamış.
Son düzenleyen: Moderatör:
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Bu arada 400 ila 500 kişi gözaltına alındı, aralarında avukat ve gazeteciler de mevcut.
AKP şakşakçıları bu durumu çok beğeniyor anlaşılan.
Bana öyle deneyin ironi anlamında dedim.
Ben kimseyi tutmuyorum. Yanlış anlaşıldım sanırsam.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Sonuna (!) koymadın diye sıkıntı çıkmış.Bana öyle deneyin ironi anlamında dedim.
Abi bu olay işçinin emekçinin kutlaması değil mi? Niye işçi teröristmiş gibi muamele görüyor? Adı üstünde kutlama. Doğudaki malum "kutlamalarda" da görmek isteriz bu sert tavırları.
SF26
Üstün
Üzerine alınması gerekenler alınır hocam. Alınması gereken birkaç arkadaş var, onlara ithafen onu söyledim.Bana öyle deneyin ironi anlamında dedim.
Kendileri konuya uğradığında anlarsınız n'olduğunu zaten.
Bu arada ETHA muhabiri de alınmış. Şişli tarafı savaş alanı oldu, DİSK/TMMOB/KESK ve TTB 1 Mayıs'ta bir daha Taksim derseniz olacaklardan Şişli'deki direnişçiler sorumlu olmayacak. Her seferinde hükümetin gösterdiği yere gidecek kadar acizsiniz.
İşçi olduğu söylenen DİSK ve diğerleri halay çekmekle meşgul. Kendilerini kanaat önderi sanıyor onlar.Sonuna (!) koymadın diye sıkıntı çıkmış.
Abi bu olay işçinin emekçinin kutlaması değil mi? Niye işçi teröristmiş gibi muamele görüyor? Adı üstünde kutlama. Doğudaki malum "kutlamalarda" da görmek isteriz bu sert tavırları.
Kesit yeni düştü önüme. Alenen göğüslerini elliyo' masum (!) polisimiz.
ĞIĞĞIĞIĞĞ. Suratlarını tamamen kapamışlar, iktidar değişince şutlanacaklarını biliyolar çünkü.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician