GT Line paketi olduğu için. Icon falan daha ucuz da ben konu sahibinin bütçesine yakın bir şeyler olsun dedim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.200.000 TL
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sürücü kursu çıkması olabiliyor bazıları. Yılına ve Km'sine dikkat et. Ahım şahım bir yanı yok a noktasından b noktasına gitsin ve sorun çıkarmasın dersen alınır. Ancak ben bile sevemedim ilk araba deneyimimi i20 ile yapmış olmama rağmen. Aşırı yavaş geldi bana. Manuel ve dizeldi benim kullandığım i20.
Farkındayım. Ancak 10 yaşında bir B segmenti araç olduğunun bilincinde olmak gerek. Paket dolu, dolu ama 10 yaşına girdi işte.GT Line paketi olduğu için. Icon falan daha ucuz da ben konu sahibinin bütçesine yakın bir şeyler olsun dedim.
Sadece i20 özelinde konuşmayacaksam;Aşırı yavaş geldi bana. Manuel ve dizeldi benim kullandığım i20.
1.4 CRDi yüksüz 1.6 TDi'dan azıcık daha iyi gider 6. vitesin etkisiyle. Ne kadar ekmek, o kadar köfte oynanmadığı surece.
Farkındayım. Ancak 10 yaşında bir B segmenti araç olduğunun bilincinde olmak gerek. Paket dolu, dolu ama 10 yaşına girdi işte.
Sadece i20 özelinde konuşmayacaksam;
1.4 CRDi yüksüz 1.6 TDi'dan azıcık daha iyi gider 6. vitesin etkisiyle. Ne kadar ekmek, o kadar köfte oynanmadığı surece.
Hocam skoda fabialar hakkında ne düşünürsünüz
Onun yerine 1.2 hibrit Suzuki Swift bakabilirsin.