Bütçe
11.000-12.000 TL
2 TB DRAM'siz al, DRAM çok yüksek hız için var. Zaten TR altyapısında o yüksek hızı kullanacak indirme kapasitesi bulamazsın. Ben 1 TB aldım, şimdiden oyunlara yetmemeye başladı. 2 al, doya doya alan olsun PC'de.

Eğer sil/yükle yapmak istemiyorsan 2 TB al. Oyunlar artık çok yer kaplıyor. DRAM şart değil, kapasite daha önemli şu noktada.

WD SN5000 iyi midir?

Fiyatlardan dolayı hocalarıma hak veriyorum ancak sizinle kendi deneyimimi paylaşmak isterim. Ben idarelik olsun diye SN3000 almıştım QLC ve DRAM bulunmuyor. SSD dolduğu zaman yazma performansı aşırı şekilde çakılıyor. Hatta DRAM'li endüstriyel mSATA SSD'm var, ondan daha stabil yazma ve okuma performansı sağlıyor. Son karar tabii ki sizindir.

World streaming yapan açık dünya oyunlarında DRAM'li SSD hayat kurtarır. Oyunda zaman geçtikçe takılma yaşamaya başlıyorum diye başlık açabilirsin belirteyim.

Her DRAM'li SSD iyi ve her DRAM'siz SSD kötü diye bir kaide yok. Aklınızdaki SSD'leri paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Orta seviye veya daha üstü segment bir SSD alıyorsanız paylaşmanıza da gerek yok, 2 TB'lık versiyonu alın geçin.

Son düzenleyen: Moderatör: