Arkadaşımın depolaması dolmuş, ikinci M.2 slotu var. Ne önerirsiniz? Windows ilk SSD'de. İkincil olacak. Mümkün olan en düşük fiyatta arıyoruz.
Net bir bütçe var mı?Arkadaşımın depolaması dolmuş, ikinci M.2 slotu var. Ne önerirsiniz? Windows ilk SSD'de. İkincil olacak. Mümkün olan en düşük fiyatta arıyoruz.
Exceria G2'de DRAM varsa Blue N5000 nasıl daha iyi olabiliyor hocam? Genel performanstan kastınız ne? 1 TB Blue N5000 almıştım tam iade edeyim derken sizin yorumunuza denk geldim.PCIe 4.0 desteği varsa WD Blue SN5000 bakın, DRAM'i yok ancak genel performansa bakarsak Exceria G2'ye göre çok daha iyidir.
Teşekkürler hocam. Bazı arkadaşlar öyle bir abartıyorlar ki sanki bu disklerde oyunlar oynanamaz hale geliyormuş gibi söylüyorlar. Daha 15-20 yıl önce 5400 RPM HDD'de oyunlar oynanıyordu.@TechMad, bir diskin DRAM'li olması onu en iyi disk yapmıyor. Bu mantıkla SN7100 de Exceria G2'den kötü deriz.
Genel performanstan kastım çok daha kısa sürelerde aktarım işlemleri yapabilirsiniz. Üstelik SLC önbelleği de Kioxia'ya oranla kat kat daha yüksek. DRAM'siz disklerde HMB var, aynı işlevi görüyor. Boyut olarak çok daha düşük ve fiziki bir bellek değil bu ancak temelde son kullanıcının işini görecek bir şey.
WD, Exceria'ya oranla daha hızlı bir disk. Şu an mobildeyim, incelemelerine TechPowerUp sitesinden de bakabilirsin. İade etme, daha yeni ve daha iyi bir disk elindeki.